Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga22

czuję się brzydka bo

Polecane posty

Gość Kinga22

faceci mnie olewają. A może nie tylko sie czuje ,ale taka jestem?Moj facet mnie olewa, gada z kimś godzinami ,a ze mna nie ma czasu nigdy. Nie proponuje mi nawet spotkania ostatnio jak ja bym nie proponowala to bysmy się nie spotykali . Nie wiem w ogole po co ze mną jest. Zresztą z każdym było tak samo ,ale brali numer ( nie wiem po jaka cholerę) spotylaki się ze ną i i juz nie dzwonili, albo niby chcieli sie spotykac ,ale byli bardzo zajęci praca itd.. Już mam dość tego wszystkiego czuję się bezwartościowa i że nikomu na mnie nie zależy..

Gość Kinga22
np co?

Gość tez mam tak ....
czesto

ciężko o naprawdę brzydką kobietę. Osobiście takiej nie spotkałem nigdy. Jest natomiast dużo takich które specjalnie się szpecą makijażami samoopalaczami... :O Może masz coś z charakterem... prawdopodobnie po prostu jesteś marudna??? Da sie to zmienić :)

Gość tttrrr
kinga wiecej pewnosci siebie! facet nie proponuje spotkania... Ty tez tego nie rob. umow sie z kims np z kolezankami lub kumplami. tylko zrob tak zeby on sie o tym dowiedzial. on z kims gada- Ty tez mozesz. nie rob z siebie ofiary.

Gość poradze ci dobrze
NA FACETOW DZIALA JAK ICH O L E W A SZ!!!!!A wiec nie angazuj sie za bardzo,nie pokazuj,ze Ci zalezy,przestan pierwsza dzwonic :) Wiem cos o tym-za mna sznurkami latali ,a zolza jestem straszna wiec uwierz w moja szkole podrywania :))Trzeba chlopa sobie owinac wokol palca :P

Gość Kinga22
nie maluję się za mocno , nie robie się na jakąś lampucere może poprostu jestem brzydka i tyle.. pokazuje im ze mi na nich zalezy ale jak widze ze oni mnie i tak olewaja to mi sie odechciewa

Gość Kinga22
gadalam teraz z moim facetem i powiedzial ze nie proponuje mi spotkan bo.. jak przyjezdzam do niego na 1,2 dni to jest bez sensu ( dzieli nas 100 km, a ja musze do niego przyjeżdzać bo moi rodzice go strasznie nie lubią) i się wkurza jak muszę wracać. Więc lepiej dla niego żebym chyba nie przyjeżdzala wogóle

ale bardziej działa w drugą strone, tzn. jak facet olewa laske :D I bardzo dobrze ze sie nie malujesz i, że jesteś pożądna :D Tu masz + u mnie, pożądne dziewczyny są najfajniejsze i tylko z takimi sie trzeba zadawać, wg. mnie to najważniejszy u czlowieka jest charakter i intencje jakie ma wobec drugiej osoby, na dalszym miejscu jest uroda, jest ważna ale w jakiś 20 %, reszta to osobowość...Takie jest moje zdanie

Gość Kinga22
wszyscy mówią ze uroda niby nie ma znaczenia ale jak bym byla ladna dziewczyna to kazdy chcialby się ze mną spotyakć jak najczęściej i nie miałabym z tym problemu.. Tylko to tak boli jak wszyscy cię olewaja..

Gość Kinga22
nie rozumiem tylko tych co brali ode mnie numer. może mieli jakies wątpliwości co do mojego wyglądu? Już chyba żadnemu facetowi nie dam numeru..

Gość Kinga22
a może będę musiała żyć samotnie poprostu.. nie wiem jak to przeżyje ,ale może jakoś mi się uda.. Czuję się nic nie wartym śmieciem i tyle

Gość tu na 100
nie chodzi o wygląd leczo charakter!!

Potwierdzam moją opcję. Chyba zwyczajnie jesteś marudna. Wygląd nie ma aż takiego znaczenia!!! Bez charakteru daleko nie zajdziesz. (zajdziesz dokłądnie do 1 spotkanie ;) )

Gość Kinga22
tylko ja nie marudzę , nie wyżalam się innym ludziom tylko przyjaciółce i tu na forum.. Może czasem chodzę smutna , jestem dość poważna ,ale na spotkaniu to może aż tak zrazić?

Gość tak to prawda
charakter jest bardzo wazny aby miec dluzszy zwiazek nie twoj wyglad jest kiepski tylko charakter moze jestes dla facetow nudna?