Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Romantyczny

Prosze o pomoc / Zakochanie

Polecane posty

Hey, byłem raz na jakieś tam imprezie chyba... poszedłem sobie kupić coś z grilla a przed moimi oczyma stała boska no normalnie przepiękna kobieta, od razu cały w skowronkach itd, zabujałem sie można powiedzieć odrazu... To uczucie trzyma mnie juz prawie rok a ja nic nie robie... ;( poporostu nie wiem jak do Niej zagadać... Mam już tego dość i postanowiłem poradzić się Was... Jak zrobić ten 1 krok? Z góry mówie że jestem troche nieśmiały do lasek, no ale tym razem zrobie wszystko by tylko ją poznać itd no chciałbym coś więcej no ale tak odrazu to nie idzie... musze stawiać małe kroczki tylko nie wiem jak zacząć... dodam ze mam jej nr. telefonu, prosze o pomoc a jeśli porady Wasze pomogą-odwdzięcze sie! Pozdrawiam

Gość a jak sie odwdzieczysz
??? :p Masz jej numer tel. to dzwon, miernoto i sie z nia umow. Co jeszcze mozna ci doradzic - porozmawiasz z nia i sie przekonasz czy w ogole warto z nia byc. Pisanie o tym, ze sie zakochales, to jednak lekka przesada. Poznaj ja najpierw, fajtlapo, a potem,pogadamy :P

problem w tym ze umawiałem sie już z nią na spotkanie, to powiedziała że nie chce... ale jak już ma mnie spławić to chyba w lepszy sposób a nie jakieś tam"nie" w sms-ie

Gość hhhhhhhhh
Kobiety nie gryza, nawet te ktore wydaja sie bardzo wyzwolone i zarozumiałe w głebi duszy sa słabe, czułe i szukaja adoracji:) Potraktuj ja jak kolege zacznij od takich relacji, zadne miłosci i zauroczenia, po prostu kolezanka

Gość a jak sie odwdzieczysz
nikt za ciebie tego pierwszego kroku nie zrobi, ofermo :P