Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam dziecii

Drogie mamy proszę o pomoc

Polecane posty

Gość nie mam dziecii

Macie kontakt z dziecmi więc pewnie mi pomożecie: Mam byc wychowawcą na koloniach a kompletnie nie pamiętam co w jakim wieku człowiek akceptuje a co nie :D Mozecie mi powiedziec w co np. lubią bawic sie dzieci 8 letnie a w co 12 czy 15?? Wiem ze na necie jest pelno zabaw, ale nie wiem czy 15 latek mnie nie wysmieje jak zaproponuje gre w dwa ognie itp. :D

Niestety przedzial wiekowy troche za wysoki dla mnie. Za pare lat bede sie bardziej orientowac :)

8 latki bawią się we wszystko- berki, chowanego,pląsy. 12latki może skuszą się na podchody, zależy od grupy dzieci- czy będą chciały być dorosłe czy jeszcze dzieciakowate- mogą skusić się na pląsy dla starszych. Zresztą znam i grupy młodzieżowe które pląsają pląsy dla "dojrzałych". Dla 15latków mogą sprawdzić się po prostu gry zespołowo. W ogóle to ciężko powiedzieć bo trzeba grupę wyczuć

Ja myślę , że nawet 15 latki chętnie zabawiłyby się w podchody:) jest jeszcze taka gra "palant"czy jakoś tak :D coś podobnego baseball'u :D i siatkówka ,w siatę każdy nastolatek gra :D

Najlepsze wyjscie: trzeba zapytac jakie znaja zabawy. Niech ktos cos zaproponuje, to sie zorientujesz. Urzadzenie dyskoteki napewno sie tym starszym spodoba.

Gość kurde ludzieeeeee
15latki to teraz bawią się w sex więc trza im to jakoś zorganizować

Gość HEloo
upppppppppppppp