Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety jestem

Pytam o

Polecane posty

Gość niestety jestem

kurs administracyjno-finansowy + ksiegowość I i II stopnia. Jak dla mnie brzmi strasznie, poniewaz ukończyłam studia humanistyczne. Zapisałam sie na ten kurs z Urzędu Pracy, niestety nie wiem jak przebiega i czy sobie poradzę. Czy osoba która nigdy nie miała styczności z rachunkowościa poradzi sobie na kursie. Bardzo prosze o odpowiedź.

Gość niestety jestem
podnoszę

Gość niestety jestem
podnosze

biedaku nikt Ci nie chce pomóc. Sama też nie pomogę za bardzo, ale sądzę, że jeżeli ten kurs jest II stopnia to możesz mieć trudnośći, bo raczej I stopień to byłyby podstawy, a teraz mogą być trudniejsze zagadnienia. Jednak sądze, że dasz sobie radę w końcu to nie egzamin, a kurs:) egzamin czeka Cię na końcu więc coś tam załapiesz.

A będzie też I stopień. Dasz sobię radę! Trzymam kciuki! Jeśli każdy człowiek wycofywałby się, bo uważałby, że nie da sobie rady, bo nie miał z daną dziedziną styczności to by niczego nie osiągnął. Po to są kursy aby się czegoś nauczyć. Po to się studiuje i po to się chodzi do szkoły by coś nowego nam do tych zakutych baniek weszło.

Gość niestety jestem
kafeezima dziękuje za zainteresowanie:). Może znajdzie się jeszcze osoba która uczestniczyła w takim kursie i napisze więcej na ten temat

Gość niestety jestem
Problem w tym że jestem raczej humanistką, zawsze miałam problem z liczeniem :P;)Zapisałam się na ten kurs bo nie było dużego wyboru

Spokojnie,na pewno dasz sobie rade.Wlasnie po to sa kursy,zeby mozna bylo nabyc nowe umiejetnosci. Moja mama lata temu robila w PUP kurs 'Kadry i place'.Poczatkowo byla zalamana,myslala,ze nie da rady.Komputer,rozne programy,obliczenia-juz prawie chciala rezygnowac.Na szczescie jakos uwierzyla w siebie i wiesz co?Zdala najlepiej z wszystkich egzamin koncowy:-)Takze glowa do gory!Powodzenia!