Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeaaaaaaaaaaaaaaa

Skapy chlopak?!

Polecane posty

Gość jeaaaaaaaaaaaaaaa

Hej! Moim problem jest chlopak ktory na moje nieszczescie wywodzi sie z bogatej rodziny. Oboje studiujemy razem. Nie jedziemy na wakacje bo mnie nie stac, a on z ogromnym bolem musi sie z tym pogodzic. Jedzie za to z kumplem. Powiedzial mi niedawno ze jak wroci to zostanie bez pieniedzy, jego wyjazd kosztuje niewiele, a na jego koncie znajduje sie-przypadkiem zobaczylam sms-a w komorce 4 tysiace zlotych. Wakacje i tak mu jak zwykle rodzice pokryja jak wszystko. Co student robi z taka kasa? Nie ma planow kupna niczego, a nigdy sam nie postawil mi piwa. Sam kupuje ile wlezie wszedzie. Nigdy bez okazji nie kupi kwiatka. Nawet nie pomyslal zeby tylko zaproponowac mi ze pojedziemy na 2 dni w gory? Ja jestm bardzo skromna i i bym sie nie zgodzila. Zawsze mi strasznie glupio gdy gdzies idzimy i zawsze mysle czy mi wystarczy. Bardzo mnie to wszystko zaniepokaja powoli :(

wychodze z zalozenia ze albo po rowno albo chlopak powinien od czasu do zcasu zasponsorowac swoja partnerke,wkoncu to facet i tego sie od niego oczekuje oczywiscie ty tez raz na jakis czas bys mu cos zafundowala oczywiscie w miare mozliwosci i byloby git

Gość jeaaaaaaaaaaaaa
a i owszem funduje czasem to i owo, ale najgorsze jest dla mnie to ze on zawsze ma pieniadze, a teraz nawet calkiem sporo. Klamal mnie ze nic nie bedzie mial jak wroci z wkacaji z kumplem? Czy jak? 4 tysiacy tam nie wyda, tylko jakies 500zł jak zwykle. Poprostu nie ma ochoty za mnie placic, to normalne?

a moze wydaje to na swoje przyjemnosci jak jest z kumplami,na narkotyki panienki, czy on nie z takich?

Gość wiesz tylko
może sobie na coś odkłada,czemu liczysz jego pieniadze???może chce Ci zrobić niespodziankę?Nie wiadomo.Jego pieniądze,nich robi co chce.W kazdym razie jestem za płaceniem mniej wiecej po równo,ale na zasadzie płaci facet,za jakis czas ty za cos płacisz i tak dalej.MI sie wydaje,że to kwestia dobrych manier,samo powinno wyjsc od kogoś chec zapłacenia za cos;)

Gość jeaaaaaaaa
wlasnie nie, jest bardzo bardzo pozadny i szczery, wiec czemu tak postapil? nie chce byc z kims kto w przyszlosci bedzie tak postepowal:( kasa nie ma znaczenia dla mnie ale to mnie zastanawia:(

to moze z nim o tym porozmawiaj, albo poprostu jesli planujecie wspolna przyszlosc to koncz studia szukaj dobrej roboty i on bedzie zarabial na siebie ty na siebie a dzieci i dom utrzymacie z wspolnych pieniedzy

Gość jeaaaaaa
niespodzianka hmmm... ale czemu nie postawi mi soku w klubie? tylko zawsze mam mu oddac;/

Gość jeaaaaa
ja juz pracuje, zarabiajac 150zł tygodniowo, nie wystarcza mi to na pojechanie na wakacje, gdy sobie pomysle ze on ma tyle pieniedzy i tak strasznie sie kochamy to czemu nie zaproppnuje czasem sam jakies milej niespodzianki?

ale to co on ci mowi, "kupie ci sok ale oddaj mi pieniadze" a jak jest pijany to kupi ci cos czasem(bo pod wplywem alkoholu kolesie sa rozrzutni) sluchaj ja mialam kiedys takiego agenta ktory ze wszystkim ogladal sie na mnie, nie mowie ze jestem bogata ale pieniadze zawsze tam jakies mam chociaz nie pracuje,poprostu mama mi daje i czesto bylo tak ze za tamtego dupka placilam, a o obiad w restauracji a to to, a on wolal przepic i przejarac niz kupic mi glupie piwo za to niedawno spotkalam takiego gosci ktory zaczepial na ulicy dziewczyne z roza, upil mi roze jej dal 20 zl i nie wzial reszty, chcialam zapalci papierosa to pobiegl do sklepu po fajki, zaplcil za taxi,za alkohol do domu ze nawet nie zdarzylam wyciagnac portfela

w ogóle On jakiś dziwny, nie zabiera Cię, mówiąc, że nie ma kasy a ma, a z kumplem jedzie...mnie by było strasznie przykro...i chyba nie umiałabym być z kimś takim:(

Gość robieme krecheee
no coz, wyglada na to, zee jest skapy (a na pewno nie rozrzutny:P), ale ma prawo. Ty musisz sie okreslic, czy to az tak bardzo Ci przeszakadza. aha.. zadbaj o to, zebyscie w KAZEJ kwestii, sferze zycia byli takimi odrebnymi jednostkami - co moje to moje, co twoje to twoje.

Gość robieme krecheee
mieszkacie razem?

Gość jeaaaaaaa
wlasnie wlasnie... jak jest pijany to postawi drinka, ale nigdy inaczej. Jak zamawiamy zawsze on placi, ale potem ja sama zawsze oddaje, a on wezmie za najmneijsza pierdole!!! Kiedy ja place za nas to nigdy nie chce zwrotu, nigdy!!! Przy czym nasze dochody sa bez porownania......

Gość coz chcialas sobie pobalowac
za jego kase ale widac koles na to uwazai nie daje sie wykorzystac, szukaj innego frajera,

Gość skenrus makkwacz
oj co to za chlopak z kasiora co nawet sokunie psotawi? tozto skenra jest, swojej dziewczynie szkoduje? nie bedziecie razem szczesliwi bo kasa bedzie dla was przeszkoda..jak juz teraz tak sie zachowuje to co bedzie potem?

Gość jeaaaa
o tej kwestii ze za mnie zaplaci za wakacje nigdy nie bylo mowy, ani zadnego slowka, poprostu ja nie mam i tyle wiec nie jedziemy

to wez niech raz zalaci i mu nie oddaj jezeli sie upomni to powiesz, ze nic by sie nie stalo gdyby raz ci cos postawil tymbardziej ze zna twoja sytuacje finansowa

Gość aletydurna jestes
placi jak zamawiacie wiec co chcesz? :O sama proponujesz zwrot wiec sie zgadza i tyle, nie proponuj jak tak ci to przeszkadza :O w koncu nie musisz, nastepnym razem ty postawisz i bedziecie kwita, a jak ty raz stawiasz a jak on to jeszcze zwracasz to sorry,czegooczekujesz-jestes idiotka ze tak robisz to juz nie jego wina

Gość robieme krecheeee
jesli rzeczywiscie Ty placisz, a on nie oddaje, a w gdy on placi to Ty proponujesz oddanie, to prostu nie proponuj!!!

Nie oceniajcie jej tak, czemu np. jeśli mój facet ma odłożone parę groszy a ja nie, to nie jedzie sobie z kumplem tylko zostaje ze mną i planujemy wakacje tak byśmy byli razem niekoniecznie gdzieś na wczasach...to jest też zastanawiające, czemu jeśli wie, że ją nie stać na wyjazd jedzie sobie ot po prostu z kolegą.

Gość jeaaaa
nie upomni sie o kase bo mu glupio. Ostatnio rozmawialismy na ten temat i wyraznie powiedzial ze nie rozumie glupich jeleni ktorzy placa za dziewczyny, dziewczyna wtedy czuje zbyt pewnie. Z tym ze ja rozumiem sytuacje w ktorej chlopak czasem zaplaci za dziewczyne, tymbardziej ze jest od niej duzo bogatszy...

Gość robieme krecheeee
nie odpowiedzialas na pytanie, czy mieszkacie razem?

Gość jeaaaaa
nie mieszkamy, ale boje sie jak by to bylo...

Gość jeaaaaaa
naprawde zastanawia mnie to czy mnie dzis sklamal z ta kasa, czy co... zrobilo mi sie smutno :( czuje sie jakas taka mala :(

Gość ioghdfghgdnhfmngh
a ja uwazam ze bardzo dobrze robi.Teraz dziewuchy to patrza tylko na kase u faceta, a ten sie nie dał. Jak ktos wyzej napisal - szukaj inego frajera :)

Gość jeaaaaaa
powiedzial mi takze apropos tych jeleni ze w jego towarzystwie nie ma zadnych, bo zaden kumpel nie placi za kobiete, a inne zwyczaje sa dziwne

Gość jeaaaaa
i tak mnie to zastanowilo czy juz zupelnie zmienily sie poglady w tej kwestii?