Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrażliwa dusza skądś

Problemy finansowe i depresja

Polecane posty

Gość wrażliwa dusza skądś

Nie potrafię się samodzielnie utrzymać i to spędza mi sen z powiek. Ciągle na coś brakuje pieniędzy a jeśli już wystarcza to pojawiają się nieprzewidziane wydatki np psuje się lodówka. Nie mogę zmienić pracy na lepszą bo u mnie w mieście i tak z tym ciężko, a teraz mam chociaż pewne pieniądze na czesne. Studiów nie przerwę teraz, bo za dużo władowałam w to pracy, czasu i pieniędzy. Rodziców już nie poproszę o pieniądze, i tak mi dużo napożyczali (nie chcieli zwrotów). Chłopak nie wie o tych problemach, ale chyba się domyśla bo zwykle proponuje że to on zapłaci jak gdzieś idziemy. Czuję się jak ostatnia nieudacznica, teraz już nawet nie narzekam kiedy widzę jakiś ładny ciuch w sklepie czy droższą szminkę czy interesującą książkę tylko raz w tygodniu wyję w samotności :( A kilka dni temu przyjaciółka zaprosiła mnie na swój ślub. Nie mam nawet co włożyć w kopertę nie mówiąc o kupieniu sobie kiecki. Dno :(

Gość czuję się strasznie

będzie dobrze, skonczysz studia, kryzys minie, znow zaswieci slonce, tez dla Ciebie :) masz chlopka, ma Cie kto wspierac, powiedz mu o swoich zmartwieniach :)