Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34 t.c. ...

Czy Wasze dzieci też kopią w żebra, trzustkę i żołądek?

Polecane posty

Gość 34 t.c. ...

To już nie są słodkie kopniaczki, ale poważny ból. Jak sobie z tym radzicie?

Gość mloda 1111
No w żebra czasem sie zdarza, ale w moim przypadku nei sa to mocne kooniaki bardziej odczowam ruszanie sie np. przewracanie sie z jednego boku na drugi albo dotkanie raczkami.

Gość 34 t.c. ...
Próbowałam chodzić, kładłam się, rozcierałam delikatnie brzuch ręką, żeby zmusić młdoą do zmiany pozycji, robiłam koci grzbiet, wyciągałam się....i ....nic :D mój maluch ma chyba wyjątkowo długie nogi, bo czasem kiedy kopnie to czuję wręcz kłucie lub pieczenie w okolicy żołądka....

Gość mloda 1111
Możliwe, że tak bo moj pewnei nei ma miejsca waży juz ponad 3 kg a to jest 36 tydzien a jesli chodzi o pocieranie brzucha to lekarz mi stanowczo tego zabronil poniewaz to przyspiesza porod mi pomaga lezenie na lewym boku

Gość gość niedzielny .
ja jestem w 36 i tez mnie łupi jakby w prawym boku , czyzby ucisk na szyjke albo na pęcherz bo wtedy mam odczucie szczypania albo parcia na pęcherz i wydaje mi sie ,że się posikam. |Czasami wybrzusza mi sie jakas jego część ciała i nie wiem czy to noga czy pupa. Cięzko mi sie oddych, no i tez cięzko juz na prawym boku spac bo własnie tam cos siedzi- rączka? nie wiem, ..ale boli czasami.