Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafi0119

prosze pomozcie

Polecane posty

Gość rafi0119

jestem tu nowy i chcialbym sie dowiedziec bo zlozylem aplikacje ok miesiac temu i nie mam zadnego odzewu z ''ich'' strony ,wczoraj dzwonilem z zapytaniem na jakim etapie jest moje rozpatrywanie mojej aplikacji ,zweryfikowali moje dane i babka z infolini powiedziala ze nic narazie w ich systemie nie widnieje..pytanie jest moje takie czy po wyslaniu mojej aplikacji dopiero ja wprowadzaja w system(taka ich procedura) jak ktos ja juz rozpatruje czy od razu jak tylko do nich przyjdzie aplikacja nabijaja ja do systemu czy po prostu ona do nich nie dotarla juz sam nie wiem...

Gość wiesz to trzeba bylo sie
ich spytac.... a nie ans., skad mamy wiedziec jak ta firma pracuje. moze byc tak i tak...

Gość nie przeszedles i tyle

Gość po co dzwoniles
gdyby chcieli cie zatrudnic to by sami sie skontaktowali..... przyklad z mojego zycia zlozylam aplikacje babka powiedziala ze w pon najpozniej we wtorek zadzwoni i nie zadzwonila...w innym miejscu jak aplikowalam nie powiedzieli nic a po kilku dniach dostałam od nich tel ze zapraszają mnie na rozmowe (na rozmowie powiedzieli ze maja jeszcze inne oferty i prowadza rozmowy z innymi osobami i ze dadzą znac po czym nie minela godzina i powiedzieli mi ze mam te prace...) takze zainteresowani znajda Cie sami.

Gość MAriusz BHP
standardowa procedura - poinformować tylko tych co im pasują, resztę olać i słowem się nie odezwać mi przeciętnie na 20 aplikacji przychodzi jedna odpowiedź że niestety nie zakwalifikowałem się a reszta to jak kamień w wodę