Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodadziweczyna

Cos mnie swendzi w ...

Polecane posty

Gość Mlodadziweczyna

Witajcie Mam 15 lat i mam wielki problem . Od roku współżyję z moim chłopakiem ( wiem, że niektórzy z Was pewnie uznają mnie za nieodpowiedzialną wariatkę- trudno ... stało się) - czy to o czym teraz napiszę może mieć związek z moim zbyt wczesnym współżyciem ? Chodzi o to, że od ok. dwóch dni odczuwam swędzenie w pochwie A przy oddawaniu moczu jest to bardzo ostre pieczenie i swędzenie. Ciężko mi sobie z tym poradzić ... bo jest to okropny ból. Dochodzi nawet do tego, że budzę się w nocy i nie śpię 2 godziny przez ten ból ;(. Co to może być? Co mam zrobić ? jak temu zapobiec? Ginekolog odpada, ponieważ w mojej okolicy jest on jeden i rzadko bywa w ośrodku ;( może jakiś punkt apteczny? jakieś maści? tabletki ? a może jakieś sposoby domowe ? TO BY MI CHYBA NAJBARDZIEJ ODPOWIADAŁO gdyby była taka możliwość BARDZO PROSZĘ O POMOC ;( ;( ;(

Gość mloda a glupiaa
cos kantujeszze jest jeen gin. i czesto go nie ma, ale naprawde tak jest to go lap jak najszybciej i pedz do niego. Glupia jestes, juz rok temu powinnas zaczac uczeszczanie regularnie do gina jak ci tak sie spieszylo do seksu!

Gość Żanetuś Xd
dlaczego ktoś kopiuje mój tekst ? yy.. skoro to skopiowałaś to widać że masz identyczny problem jak ja :( współczuję ...

Gość venom
domowe sposoby:D:D:D:D:D:D:D dziewczyno-skoro uprawiasz sex bądz odpoaiwedzialna i raz do roku umawiaj się na wiztye z ginekologiem. skoro ten koło Ciebie jest rzadko-umów się z wyprzedzeniem. bardzo mozliwe ze masz jakąs infekcje/zapalenie cewki.nieleczona przypadłość może się rozwinąć i cofnąc aż do pęcherza a wtedy poznasz co to prawdziwy ból. niby XXI wiek a mówisz najlepiej domowe sposoby....:) taaak idz i zrób sobie okład z wywaru z kocimiętki zerwanej o północy przy pełni księżyca. nie chce byc za bardzo zgryzliwy ale skoro uważasz że jestes wystarczająco dorosła do sexu to zachowuj sie w pewnych kwestiach jako dorosła , odpowiedzianlna osoba. idz do ginekologa-każde inne wyjście jest półśrodkiem.

Gość poprawka
Moim zdaniem możesz mieć zapalenie pęcherza moczowego+ grzybicę pochwy (nie martw się 90% ma to przynajmniej raz w życiu...) wszystko jest do wyleczenia- tabletkami, czopkami i maściami ale WSZYSTKO JEST NA RECEPTĘ więc jak nie ma gina na "miejscu" to pędź do lekarza rodzinnego i powiedz o problemie! JAK NAJPRĘDZEJ!!!!!!!!!!!