Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iumeran9

Moja córka przyniosła mi wstyd przed ludźmi, młodszy syn także

Polecane posty

Gość iumeran9

Najpierw związała się z jakimś pijakiem który ją zostawił jeszcze jak była w ciąży, od tej chwili mija kilka lat. Wtedy również wyprowadziła się z domu ale niedawno kupiła sobie mieszkanie blisko nas i co teraz ludzie powiedzą jak zobaczą że ona ma nieślubne dziecko? mieszkamy w małym miasteczku gdzie plotki bardzo szybko się rozchodzą, zawsze próbowałam wychowac swoje dzieci jak najlepiej. Starsza córka została lekarzem, najstarszy syn zostal prawniekim. Młodszy syn, to też już szkoda gadac to alkoholik i w dodatku gej który został tylko mechanikiem samochodowym a młodsza córka fryzjerką. Syn gej i córka z nieślubnym dzieckiem, w dodatku żadne z nich nie poszło na studia. Mechanik samochodowy i fryzjerka. Córka przez pare lat nie utrzymywała z nami kontaktów a teraz to już szkoda mówic.

Gość też bym z tobą
nie utrzymywała kontaktów

Gość wstyd to
miec taką "mamusię" łeeee:O

A wiesz, ze HOMOSEKSUALISTA staje sie jeszcze za zycia prenatalnego? Nie ma sie na to wplywu. A corka? Nieslubne dziecko i co z tego? Co 2 para nie ma slubu i nie biora, albo po paru latach. Jestes okropna :o

Gość szkoda mi twoich
dzieci nie ciebie bo ty jesteś załosna!!

Tak, najwazniejsze to 'CO LUDZIE POWIEDZA' a wlasne dzieci to juz nie wazne, wazne ze gej i fryzjerka. Zal mi Twojego podejscia :O

Gość iumeran9
Co może mam byc jeszcze z tego dumna. Z córką nie utrzymywaliśmy kontaktów od czasu kiedy związała się z tą pijaczyną. Potem się rozstali. Mąż ma ciągle do mnie pretensje o homoseksualizm syna, nie odzywa się do niego, dla mnie to też koszmar. Inną przyszlosc dla nich planowalismy z mezem. Dobrze że chociaż starsze dzieci mają dobrze poukładane w życiu.

Gość wstydzić to mogą się oni
że mają taką matkę :O:O:O:O skąd się tacy ludzie biorą? :O

Gość a ty jaki masz zawód
autorko??

tak to jest jak sie planuje życie za kogoś:-O A Ty zamiast jeczęc o tym kim sa i z kim się wiążą, to pomyśl że może sa szczęsliwi. A to powinno byc dla Ich matki najwazniejsze.

Gość takie tam duperele
Rozumiem, że jesteś w pewnym sensie rozczarowana swoimi dziećmi bo każdy rodzic chce mieć najładniejsze, najmądrzejsze i najbardziej wykształcone potomstwo. Ale to tylko pobożne życzenia, wszyscy nie mogą być "naj". Szkoda, że bardziej obchodzi Cię głupie gadanie wsiowych plotkarek niż los Twoich dzieci. Powinnaś je wspierać, aby nie popełniały więcej błędów. I popatrz trochę krytycznie na siebie: czy jako matka zrobiłaś na pewno wszystko w stosunku do tej dwójki "rodzinnych wyrzutków"? Wydaje mi się, że chyba nie. Ale zawsze masz szansę, aby naprawić błąd.

Gość bardzo dziwneee..
dziwne, kilka dni temu pisala tu dziewczyna ze jej matka nienawidzi wlasnie za nieslubne dziecko, i tez byla fryzjerka. czyzby zbieg okolicznosci?

Gość iumeran9
Ja to co innego, wtedy były inne czasy jeśli chodzi o nauke. I do nie ma nic wspólnego z tematem ale odpowiem że skończyłam zawodówke handlową ale ja poświęciłam się głównie rodzinie. Młodszy syn z powodu swojej orientacji nigdy jej nie założy, córka z powodu swojego dziecka również nigdy nie znajdzie męża.

Synowi nie powinniscie dac odczuc, ze jest "inny"! To w koncu wasze dziecko - tlumacze, on sie z tym juz urodzil, a nie nabyl! A corka, wiele ludzi popelnia bledy, zapewne jej samej jest z tym ciezko. Nie powinnas ich odtraca. Takie jest moje zdanie.

Corka nie znajdzie meza? No sory, bo ma dziecko? To niczego nie przekresla. Nie chce mi sie z Toba gadac :o

Gość iumeran9
Kocham swoje dzieci i przecież ich nie odtrącam ale dla mnie to nie jest przyjemne, tym bardziej że przez nich jestem wystawiona ja na pośmiewisko.

iumeran9 -> nie rozumiem jak można nie kochać własnych dzieci. I nie odpowiadaj, że nie masz za co, bo nie kocha się za coś, tylko mimo wszystko!

Gość przecież to
jakas bezsensowna prowokacja ,nie moga istniec takie wredne matki! Jej dzieci maja szczesci ze stara sie ich wstydzi bo gdyby tak nie było to by zle o nich swiadczyło i same musiałyby wyrzec sie wyrodnej matki.

Gość do iumeran
kpina :D "wtedy byly inne czasy"... drzwi szkoly ci przed nosem zamykali, ze tylko zawodowke masz a od swoich dzieci wymagasz bog wie czego? jaki ty im przyklad dajesz? dziekuje bardzo za taka "mamusie". Widac jak ich kochasz i sie troszczysz jak im tak dupska obsmarowujeszi i zyczysz dobrze. wez idz sie nad soba zastanow kobieto.

Gość iumeran9
Przecież napisałam że je kocham ale boli mnie to co zrobiła moja córka i czego dowiedziałam się o swoim synu. Ich życie to nie powód do dumy, nie ma się czym pochwalic ludziom.

Gość jetyta
a czym ty się możesz pochwalić? że ejsteś kurą domowa, nieukiem, hipokrytką i homofobem? Tak się składa że większym posmiweiskiem jestes ty

Gość iumeran9
Wszystkie dzieci traktowaliśmy jednakowo, każde było tak samo kochane.

Gość no tak na ciazach lepiej
lykaja prow 1/10

Gość iumeran9
Czym ja się moge pochwalic? całe życie byłam przykładną matką i żoną. Dla mnie liczą się dzieci, i nie tylko opinia ludzi. Już pisałam syn nigdy nie bedzie miał miał rodziny w sensie żony i dzieci a corka już pewnie do końca życia zostanie sama z dzieckiem.

a jakie wykształcenie posiadacie Ty i Twój mąż ? lekarz i prawnik? w takim razie cieszyć się, że dzieci zdrowe, samodzielne, wnuk zdrowy chcesz mieć naj naj naj dzieci, a rodzice też są naj naj naj, czy TYLKO wymagają i spełniają swoje marzenia prze dzieci i przez dzieci się dowartościowują ? sądząc po wypowiedziach do naj naj naj rodziców Wam dalej niż Dzieciom do naj naj naj potomstwa tak, jak wychowaliście, tak macie trzeba było włożyć więcej trudu w wychowanie i zająć się wymaganiem od siebie jako rodzica, a nie wymaganiem tylko od dziecka

Gość czy starsze
dzieci kochasz bardziej bo mozesz sie nimi pochwalic? i co z tego ze syn jest gejem jemu tez przyznanie sie do tego radosci nie przyniosło ,jest taki jaki jest i nie ma na to wpływu, podobno były próby leczenia homoseksualizmu ale chyba chybione bo z orientacja seksualna sie człowiek rodzi tak jak z płcią.A czym Ci córka zawiniła ?tym ze pokochała niewłaściwego człowieka? A czy Twoja matka akceptowała Twój wybór bo byc moze jej sie on takze nie podobał, nie mozna sobie powiedziec ten facet jest fajny ,bogaty ,wykształcony itd. wiec sie w nim zakocham na zamówienie,żal mi ciebie matko bo unieszczesliwiasz swoje dzieci .Boże chroń nas przed takimi mamusiami.

Gość nie jetstem fryzjerka
no jesli zyjesz tylko po to aby sie chwalic przed ludzmi, to rzeczywiscie ci wspolczuje... duzo jest takich ludzi jak ty, niestety :( mam chyba tez taka matke woli swoja synowa niz wlasna corke czyli mnie a tylko dlatego, ze ona ma studia i moze sie nia pochwalic ni w kazdej rozmowie z ludzmi to podkresla czuje sie z tym okropnie ale moje uczcucia sie nie licza tylko mamusi ehhh, szkoda gadac :(

Gość TO NA PEWNO
JAKAS PROWOKACJA nie ma tak wrednych matek!