Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alnikas

czy mam telefon na podsłuchu?

Polecane posty

Gość alnikas

i kto ewentualnie móglby mnie posdłuchiwac dzis miałam taak dziwna sytuacje wybrałam ze swoje tel kom nr koórki do kuzynki i slysze połaczenie dzwonek łaczenia po kilka sygnalach takie jakby cmokniecie czy cos jakis dziwny odgłos ale dalje sygnał łaczenia slych

Gość alinkas
nie no co ty jaki tam ze mnie przestepca zwykły szary człowieczyna

Gość alinkas
nie nei nie poczuwam sie do niczego

Łżesz. Każdy ma coś na sumieniu. Na pewno ściągałaś na klasówkach.

Gość alinkas
nie lże klasówki mam dawno za sobą mam 34 lata heheh a na sumieniu no na pewno cos tam jest ale mysle ze nie az na tyle by mnie jakim przestepcą nazywac i podsłuchiwam moje rozmowy

Dla pewności miej w pogotowiu torbę z najważniejszymi rzeczami. No wiesz: szczoteczka do zębów itp :)

Gość alinkas
nie rób sobie ze mnie zartów klonie

Gość alinkas
poradzcie czy to podsluch czy cos innego bo mialam wrazenie jakby ktos odebrał ale za momnet dalej slyszlaam sygnał łaczenia

Gość zuzanka1234
z podsłuchem telefonu jest tak, że niekoniecznie Ty musisz byc podsłuchiwana bo coś przeskrobałaś. Moze którys z twoich znajomych, z rodziny jest na podsłuchu i Twoj numer doszedł do posłuchiwanych. Lepiej nic nie gadać przez jakis czas głupiego ... kiedys tak miałam. Nieraz słyszałam jakies rozmowy albo ktos przerywał mi rozmowę np po 30 sekundach ... nieraz nieprofesjonalisci siedzą na podsłuchach. Powiem tylko tyle, że jak ja miałam tetefon na podsłuchu i całą rodzina mojego męża .. a raczej przestępcą była osoba z rodziny szwagra, to jak były jakies przesłuchania czy rozprawy sądowe to wszystcy mielismy zablokowane telefony, nie mozna było nigdzie dzwonic sory za literówki

Gość GERMANO.PL
to raczej jest coś na sieci. chyba że ktoś mało umiejętnie wyłączył mikrofon w swoim tel jak ciebie podsłuchiwał. http://www.germano.pl WSZYSTKO O PODSŁUCHACH