Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasmur6

problem z teściami!!!czy ktos mial cos podobnego???

Polecane posty

chcialabym sie dowiedziec czy to normalne ze moi tesciowie nie traktuja jednakowo swoich wnukow,pierwsze dziecko (6 lat) meza z nieslubnego zwiazku jest faworyzowane,opiekuja sie nim bo matce sie nie chce,kupuja prezenciki,zabieraja na wakacje,a moim dzieckiem(6miesiecy) czyli swoim drugim wnukiem wogole sie nie intereuja,a przeciez mam z mezem slub,jestesmy rodzina,jestem ich synowa,a mnie tez ignoruja,nie wiem co im sie stalo,pewnie zaluja ze maz nie zwiazal sie z tamta ,nie wiem dlaczego tak nas traktuja przeciez wnuki powienno sie kochac jednakowo,nie wiem moze ktos mi cos poradzi,bo jak narazie to przestalam do nich jezdzic,myslalam ze to cos pomoze ze zmiekna ,ze stesknia sie,ale nic sie nie zmienilo nie dzwonia nie pytaja sie o wnuka...

Moja babacia faworyzowała moją kuzynke. Nie lubie jej za to :O zawsze gdy do niej jeździłam i była tamta moja babcia się nią zajmowała :O. Na Twoim miejscu olała bym bo to ONI zatęsknią.. Może nie teraz ale kiedyś napewno . .

Gość może tak robią bo twoje
dziecko ma normalną matkę i tamtemu chcą coś wynagrodzić (brak prawdziwej rodziny). Twoje dziecko jest jeszcze maleńkie. Być może jak podrośnie, dziadkowie też będą zabierać je na wakacje, wycieczki i takie tam...

Gość to częste zachowanie
z dziadkami takie doświadczenia mam i ja i moja żona, powiem Ci że wisi mi to w tej chwili, nie jestem psychologiem i nie robiłem sobie badań ale nie sądze żeby mi to bardzo pokrzaczyło psychike :)