Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monsterya91

18 urodziny...

Polecane posty

Gość monsterya91

Hej! Za 3tygodnie wyprawiamy wraz z 2 koleżankami nasze 18 urodziny. Na przyjęcie każda zamierza przeznaczyc po 800zł. Wynajmujemy sale, kupujemy alkohol, cos do jedzenia, będzie przystrojona sala (to akurat nie sa większe koszta) i dodatkowo po imprezie fundujemy dowoz do domu, bo gdyby kazdy mial wracac na wlasna reke i odpukac cos by sie stalo nigdy nie wybaczylabym sobie tego. W sumie wychodzi nam za wszystko 2400zł. Koszty sa tak duże, ponieważ jest az 60osob zaproszonych na naszej liscie. Chodzi mi o to żebyscie napisali co o tym myslicie, moze doradzili, czy lepsze bedzie konkretne jedzenie (tzn. np krokity, kotlety, gołąbki) czy raczej koreczki, salatki, slodycze, ewent jakis barszczyk? Co z alkoholem? Czy tylko wodka, czy moze popytac sie, czy ktos bedzie mial ochote na piwo? Chcialabym zeby moi goscie byli zadowoleni, dobrze sie bawili - to w zasadzie najważniejsze. Ubieram sie skromnie, nie chce pokazow mody, naprawde nie zalezy mi na tym zeby byc w centrum uwagi. Prosze o pomoc, czekam na wasze odpowiedzi :)

PIWO także kupcie przecież NIE wszyscy chleją wódke :O a mi na takie 18 to pizza i takiego typu jedzenie pasuje oraz słodycze .. :) No ale nie wiem.. No ale skąd wezmiecie te 2400 ? Nie lepiej żeby impreza trwała do rana i niech sobie sami wracają hehe. .

Gość monsterya91
2400zł to po prostu kazda sie zrzuci po 800zl, a to rodzice wspomogą lub z ubieranych, czy np jak ktos pracowal, bo ja troche mam z urodzin dla rodziny i troche takich jakby "przechowywanych" takze mysle, ze kasa to nie problem. Tylko cche mądrze wydac, zeby sie ludzie bawili. A do rana jak najbardziej, tylko jak ktos poczuje sie zle, lub bedzie juz tak zmeczony, czy.., wstawiony^^ to tez niedobrze zeby sam wracal :PP