Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basia__aa

anal dla początkujących

Polecane posty

moje pytanie dotyczy seksu analnego. mojego chlopaka bardzo to kreci. jednak nie doszlo do tego poniewaz bardzo mnie bolalo. czyto jest normalne?? prosze powiedzcie jak ssie do tego przygotowac. jakie nawilzenie itd. pozdrawiam

Gość Leonsjo36
Daj se na luz z bzykaniem w odbytnicę. Możesz sopbie narobic kłopotów. Cipunia jest do tego stworzona, a dupsko do srania.

Gość MaciejPn
ehh... trzeba odpowiednio do tego podejsc. na poczatku moze bolec - to prawda. najwazniejsze, ze uzyc duzo zelu nawilzajacego. musisz byc wyluzowana, moze przed tym niech cie paluszkami tam wymasuje i zel wprowadzi troche lub zastosowac koreczki analane przed tym - noś np podczas gry wstepnej. super sex to jest. my od lat praktykujemy i nic sie nie dzieje...a nie tylko naturalnego penisa stosujemy partnera - tylko tez wibratury o srednicu 4-6cm.... polecamy

>> nie sadze zeby twoja kobieta czerpała z tego jakąkolwiek przyjemność Gówno wiesz :o Moja dziewczyna bała się anala jak ampir światła. Jak spróbowała, jak przeżyła przy tym kilkjeden po drugim, to zmieniła zdanie i teraz podczas każdego bzykania chce w dupke :classic_cool:

Gość gtasrtgte
Panowie,tak zachwalacie anal,wiec dlaczego tak mało panow wsadza sobie w pupe :-) Niektorzy mowize nie sa pedałąmi aby to robili ;-) a tutaj nie chodzi o to,ze boja sie byc posadzeni o pedalstwo,tylkow iedza,ze to nie jest miłe tak byc posuwanym w dupe:-) A kobeity ktore to lubia,no coz,sa rozne kobeity i rozne upodobania:-)

Gość dagmarkaaaa
a ja Wam powiem ze od tego jest cipka i nie stosuje analu bo mnie to nie rajcuje a jezeli ktos to lubi to jest chory

Gość kolasaa
Facet to facet :-) wszedzie włozy gdzie mu pozwola,ale zeby kobita była taka głupia :-) to szok.

Gość qklswjb
Zenon,a tobie wkąłdano w dupe?

Gość dagmarkaaa
a tobie dobrze musiał wcisnąc skoro Cie tak rajcuje

To JA wciskam i moja dziewczyna jest wniebowzięta. A najbardziej rajcuje ją jak penisa wkładam do dupki, a do cipki wibrator, albo palce i dodatkowo pieszcze jej łechtaczke. Odpływa kompletnie :classic_cool:

Gość MaciejPn
....oczywiscie, ze czerpie z tego korzysci. bardzo lubi. wiadomo, ze nei kochamy sie analneitak czesto jak vaginalnie - ale ma takei odloty przy analnym, ze szok. albo lubi paluszek w pupke podczas vaginalnego. kiedys mnie spenetrowala wibratorem analnie - aby pokazac jak to jest - super moge tylko powiedziec. teraz to mnie juz nzwet do orgazmu tam tedy potrafi doprowadzic.... polecamy

zenon to ze chce w dupe to nie znaczy ze sprawia jej to przyjemnosc. moze traktuje to jak metode antykoncepcyjną. a jak przy okazji przy tym i ty jestes szczesliwy to jej w to graj. moze w cipkę nie potrafisz dobrze ruchać wiec jej wszystko jedno w która dziurke wpychasz wacka :D

Gość kjdgvhq
O analu powinni wypowiadac sie tylko ci mezczyźni ktorzy sa posuwani w tyłek.Wtedy maj rozeznanie jak to jest.Bo jezli facet ktory nei jest posuwany w tyłek a posuwa kobiete czy meczyzne to moze tylko o sowich doznaniach wpychajacego mowic.

Gość dagmarkkka
a moze udaje???

Gość plkaaa
Wiele kobiet zrobi wszystko w seksie aby tylko faceta miec.I wiele kobiet zrobi wszystko w seksie aby tylko byc uznana za boginie seksu w ich mneimaniu.

>> moze traktuje to jak metode antykoncepcyjną :o:o:o:o:o >> bo facet bedzie pchał w dziure w płocie rzeczywiście, pomiędzy niektórymi kobietami w łóżku a dziurą w płocie nie ma wielkiej róznicy 🖐️

Gość plkaaa
przykłądna zona,jak zauwazyłam,to wiele kobeit pozytywnie sie wypowida o analu .Maja nieziemskei orgazmy analne.

Gość dagmarkaaaa
ale facet myski ze jak jej w dupke i wibratorem w cipeczke to już odplywa faceci są naiwni.

>> ale facet myski ze jak jej w dupke i wibratorem w cipeczke to już odplywa faceci są naiwni Aktorstwo jest dobre w teatrze, a w łóżku niektórych reakcji organizmu wyreżyserowac się nie da 🖐️

plkaa - jak ktoś już powiedział kobieta jest skłonna samą siebie oszukiwać, że to co nie sprawia jej przyjemnosci jest ok, byleby uchodzic za boginie seksu i nie stracic faceta. dlatego tak wiele kobiet musi udawac orgazm przy swoich mezczyznach którzy nie umieją im dogodzic.

>> dlatego tak wiele kobiet musi udawac orgazm przy swoich mezczyzna A więc to one sa głupie i same sobie idą w szkode :o inaczej tego nazwać nie można 🖐️

Gość plkaaa
zenon,kaz swoje partnerce wsadzic sobie wibrator w dupe,kaz jej poruszac jtak jak ty poruszasz kutase w jej dupie i wtedy sie okaze czy bedziesz zachwalał anal.

to ty przestań bujać w obłokach i myśleć ze analem dogadzasz swojej kobiecie. bo to bzdura. nie slyszałam zeby ktoś miał strefy erogenne w dupie. moze poza homoseksualistami, bez obrazy dla nich :) jestes tak zapatrzony w siebie, ze nie dopuszczasz mysli, ze mozesz nie zadowalac swojej kobiety w łóżku, wpychając jej wacka w odbyt raczej tego nie robisz. to przez takich cieciów jak ty babki musza jeczec na pokaz zeby ego ich samców nie ucierpiało.

Gość Kondoniarz
Obesrańcy tylko dymaja w dupsko! C

Gość Kamineiczy
To jest mocno zboczone. W dupsko można dymać tylko starą babę, która ma już duze luzy!