Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basia__aa

anal dla początkujących

Polecane posty

Gość Niebieski Ptaaak
Przykładna żono :D Przybijam Ci piątkę :D

przykładna żona - to że ty nie lubisz analu to ok, ale czemu trudno Ci uwierzyc ze są kobiety które lubią - twoje wypowiedzi brzmi jakbys autorytatywnie wyrazala opinię wszystkich kobiet swiata to co np powiesz o kobietach ktore lubią byc wiazane, chlostane i inne tego typu atrakcje? rozne sa dziwactwa naprawdę :)

Gość droga autorko
skoro twoj facet tak bardzo chce anala tu spenetruj go porzadnie analnie jakims dildem, powinien byc zachwycony :classic_cool:

no nie przyrównujmy wiązania i chłostania do analu. wiązanie i chłostanie są elementami gry wstępnej i mogą podniecać ale do orgazmu nie doprowadzą. anal raczej też nie. tym bardziej, że większość kobiet nie ma nawet orgazmów pochwowych tylko łechtaczkowe, te co mają pochwowe to wybrańczynie losu ;) więc powiedz mi jak kobieta ktora nie ma orgazmu pochwowego, może mieć orgazm "odbytowy" :D chyba, że ma owsiki w tyłku to wtedy tarcie wacka wywołuje uczucie ulgi i delikwentka może jeczec z radości, że wreszcie przestało ją swędziec tu i ówdzie :D :D Moze są kobiety, które akceptują anala, ba moze nawet go lubią, ale jestem pewna, że jedyną przyjemność jaką z tego odczuwają to satysfakcja, ze dogadzają w ten sposob swojemu partnerowi...

"ale jestem pewna, że jedyną przyjemność jaką z tego odczuwają to satysfakcja, ze dogadzają w ten sposob swojemu partnerowi..." - ale skad ta pewnosc??? powiem ci tak - widzialam kiedys zdjecia kobiet ktore mialy sutki poprzebijane - to juz nawet nie byly igly to byly kurwa gwożdzie kolana mi sie ugiely ale niegdy nie powiem ze jestem PEWNA iz nikomu nie sprawia to przyjemnosci po prostu nie wypowiadam sie za inne osoby i ich odczucia

nie rozumiesz mnie, może przy odpowiedniej ilości środka nawilżającego jej to nie boli, może którąś to nawet trochę podnieca, ale orgazmu z tego nie będzie, więc jak mi facet mówi, że jego kobieta dochodzi bo on jej w tyłek zasadzi to sorry, ale śmiech na sali... Może dojdzie jeśli on dodatkowo łechtaczkę będzie stymulował, ale od samego analu orgazmu nie dostanie. I dalej utrzymuję, że większość kobiet robi to nie dla własnej przyjemnosci tylko dla przyjemnosci partnera dla którego cipka to za mało. Czekam, aż dojdzie do tego, że będą chcieli spenetrować dziurki w nosie.... Odnośnie gwoździ w sutkach to różne indywidua chodzą po świecie :O

Gość mam 3 dziurki sprawne
przykladna zono- a co jesli kobieta mowi ze z tego jest orgazm? Bo ja na ten przyklad mam z analnego orgazmy ;) Mam rozne orgazmy i ich nie udaje ;) Skoro ciebie to nie kreci to twoja sprawa, ale nie mow , ze zadnej kobiety to nie kreci bo to bedzie zwykle nazucanie swojego zdania! Pierwszy raz sprobowalam jakies 10 lat temu, ale najpierw byl palec, no a potem powoli, powoli i dziurka sie tak wyrobila, ze teraz na samo chaslo robi sie mokra :D

Gość hmmmmmm......
przykładna żono poszukaj informacji w internecie a sama zobaczysz że takie coś jak orgazm analny istnieje. Sama nie korzystam z tego bo nie mogłam się rozluźnić ale mam koleżanki które uważają że jest to naprawdę fajne. Ja próbowałam kiedyś z moim partnerem ale nie wyszło ... co nie oznacza że nie było fajne jak bawiliśmy się paluszkami... a orgazm hmmm rzekłabym na pewno inny niż łechtaczkowy ale dzieki temu lepszy. :)

Gość Moja obecna
rzuciła swojego byłego dla mnie tylko dlatego, że gdy to ja po raz pierwszy bzyknąłem ją w odbyt i orgazm miała z tego trwający kilka minut, mało nie zemdlała. I tak jest teraz zawsze. Jak posuwam ją w cipkę i nie może odlecieć to wystarczy że na chwilę przerwę i poliżę jej dupkę, albo włożę palec, a potem kilka ruchów w cipce ją odlatuje bez problemu. I co ty na to przykładna żono? A swoją drogą po co pluć na innych?

swoją drogą masz bardzo wartościową dziewczynę, która będąc z innym zdradzała go z Tobą :) jak pojawi się jakiś lepszy od ciebie, to Ty pójdziesz w odstawkę :)

Gość trlalalalalal
dupa jest od srania zboki pierdolone

Gość Lambii
przykładna żona- powiem Ci tak, od samej penetracji analnej bardzo ciężko jest dojść do orgazmu, tak samo jak przy samej penetracji pochwowej. Chcąc nie chcąc łechtaczkę trzeba stymulować jeśli chce się osiągnąć szczyt. Poza tym seks z samym analem jest mało satysfakcjonujący, ale jeśli najpierw pokochasz się normalnie to potem anal jest całkiem przyjemny. Więc nie terroryzuj innych swoimi poglądami jak nie masz rozeznania.

Gość do mam 3 dziurki sprawne
jak tobie na samo CHASLO ( poprawnie to haslo moja droga) odbyt robi sie mokry to cos z toba nie tak, odbyt nie ma naturalnej lubrykacji tak jak pochwa i nie robi sie mokry przy podnieceniu, mistrzu wiedzy o anatomii buehehhe moze mylisz to ze zwiekszonym wydzielaniem sluzu w przypadku stanu zapalnego odbytnicy? ( co nie byloby dziwne biorac pod uwage ilosc rypania cie w dupsko) albo po prostu dziury mylisz (co tez nie jest dziwne biorac pod uwage twoja zajebista wiedze ogolna- takze z ortografii) buahahhaa :D

no wiesz, biorac pod uwage fakt poziomu tematow i rozmow tu prowadzonych nie ma sie za bardzo co przejmowac ortografia ;P (c zauwazylam za pozno, znaczy sie po publikacji) a po drugie to jakos nie zauwazylam, zeby mi sie cos zlego dzialo. Widocznie moj moz jest tak dobry, a Ciebie zzera zazdrosc :D Ja mam zasade mowic prawde i to co napisalam jest prawda :D

Gość a z innych powodow tez
zmieniasz naturalna fizjologie? np jak plywasz na basenie to wyrastaja ci pletwy? wroc do podstawowki i poczytaj ze odbyt nie ma naturalnej lubrykacji i nigdy miec nie bedzie, dlatego tez tyle mowi sie o nawilzeniu podczas anala, bo dupe wymyslono do srania a nie ruchania radzialabym tez udac sie do lekarza by sprawdzic co tak naprawde ci z dupy wycieka

no widze, ze na tym forum to duzo frustratow przebywa ;P Coz, tak tez mozna sie zadowalac :P Moglabym Ci opisac jak to sie robi, ale mi sie nie chce...

Gość ale ty glupia jestes
ta z 3 dziurami do ruchania :O

Gość klNANBN
mam 3 dziurki sprawne--wiesz,kiedys miałam kolezanke ktora chodziła z facetem .Ona lubiła anal i jej facet tez.Ja anala nie lubie,chociaz probowałam.Ta kolezanka ciagle przekonywała mi,ze moj facet nie potrafił sie do tego zabrac,ze ona tez była przeciwna temu analowi,ale jej facet jest boski i potrafi kobiete przekonac do anala. Pewnego razu jej facet stał sie moim kochankiem i jest nim do dzisiaj i jakos ten boski facet nie moze mnie przekonac do anala,bo mimo jego usilnych staran,pieszczot i w ogole wszystkiego co tylko mozlwie ja tego nie polubie i nei bede juz wiecej probowac.Sa kobiety ktore po prostu lubia to i to wcale nie zalezy od faceta,tylko od kobiety.