Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokodiale

seks raz w tygodniu bądź rzadziej?

Polecane posty

Gość krokodiale

... tak jak w temcie, jestem z moim facetem 1,5 roku (przedział wiekowy 24-26 lat), mamy plany wobec siebie, kochamy sie i szanujemy, jadnakże brakuje seksu, kochamy sie ok raz na tydzień, problem leży po mojej stronie, jestem atrakcyjna więc akceptuje swoje ciało, problem tkwi głębiej, nie czerpię z tej rozrywki przyjemności, orgazmy mam tylko łechtaczkowe (nigdy nie miałam innego org.) rozmawiamy ze sobą na wszytskie tamaty, jak i ten nie jest tabu, ale zdaję sobie doskonale sprawę, że jego potrzeby w porównaniu do moich to 100%... co robić aby obudzić swoje libido?! (nie biore tabletek, nie pale papierosów i nie pije kawy)

mogę Ci tylko polecić mojego faceta... ma takie libido jak Ty, albo nawet niższe.. heh, ja się z nim męczę :(

Gość krokodiale
orgazm łachteczkowy nie jest problemem dziekuje bogu że chociażby takim mnie obdarował... tu chodzi o to że wole iść np. spać niż się kochać a co do mojego faceta nie moge miec do niego pretensji jest bardzo atrakcyjnym mężczyzna, dlatego tez boje się że jest mnie za mało w łóżku

Gość krokodiale
... a jesli ktoras się męczy ze swoim facetem to chyba sprawa wychodzi poza sfere erotyczną

Gość Mamjuzswojelata
Po pięćdziesiątce uprawiamy seks jedynie 2 razy w tygodniu. :(

To ja powiem że ze swoim chłopakiem jesteśmy razem 8 misiecy a seks? Taki do końca mamy 2 razy w miesiącu. Oprócz tego zastępujemy to pieszczotami, ręką, oralnie, itp. Ja mam ochotę częściej i tu zaznaczam CZEŚCIEJ pomimo, że bardzo rzadko dochodzę do jakiegokolwiek orgazmu ale ochotę mam! Mój chłopak często jest wykończony pracą, zmęczony, dlatego zamiast seksu jest przytulenie lub pieszczoty.

Gość anita_23
co zrobic by miec jedrna cipcie?

Gość dawać do lizania
jak najczęściej i jak największej liczbie facetów.

Gość krokodiale 2
mam ten sam problem :( zastanawiłam się nad wizyta u seksuologa

moze najpierw sprobujcie jakichs gierek, zabaw? czegos nowego- moze numerek w kuchni albo na swiezym powietrzu:)obejrzyjcie razem jakis erotyczny filmik, zrobice nastroj... to bardzo rozsadne ze myslisz o wizycie u specjalisty. a co Twoj facet na te sytuacje? rozmawiacie o tym w ogole?

Gość krokodiale 2
kochamy sie bardzo i mimo to chcemy byc razem i razem budowac rodzine, malo o tym rozmawiamy i w sumie chcialabym cos z tym zrobic a nie wiem czy w ogole cos sie da. moze znajdzie sie ktos kto mial taki problem i go rozwiazal?

Gość Boczulka
Orgazmu pochwowego trzeba się nauczyć. Dobrać odpowiednie pozycje. Ja osobiście zawsze osiągam orgazm w pozycji na jeźdźca. W innych pozycjach muszę się trochę bardziej nagimnastykować.

roznie ludzie podchodza do tych spraw, ale jesli czujesz ze to jest ok, to moze porozmawiaj z nim o tym faceci jednak potrzebuja duzo seksu(przyanjmniej wiekszosc z nich..) Moze on Ci cos doradzi, moze pomoze Ci jakos przezwyciezyc ten problem? Moze to on wprowadzi romantyczny nastroj albo kupi pejcz:P zalezy co Was kreci:)

Gość Boczulka
a Czy bierzesz tabletki antykoncepcyjne?

Gość Problemy nie są zasupłane
aby je rozwiązywać.