Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze razzzzzz

jeszcze raz

Polecane posty

Gość jeszcze razzzzzz

byltu topik o tym jakich perfum uzyjecie w dniu slubu niestety nie moge nigdzie go znalezc wiec moze jeszcze raz wpiszcie???

Gość jeszcze razzzzzz
tzn jakich??? Słuchajcie na allegro jest duzo perfum do kupienia i nei ktore mają napisane TESTER!! Czy testery inaczej pachną niz prawdziwe perfumy, a jak nei to czym sie roznią??

oboże dziewczyno ale co chcesz sobie kupić zapach 'bo ktoś inny taki ma' czy jak? nie rozumiem? Nawet paskudnego smroda sobie zakupisz, byle by od kogoś odgapić? Nie masz swojego zdania? Gustu? Nie wiesz, co Ci się podoba? Idźże do sklepu i wybierz ten, który TOBIE odpowiada, przeciez nie musi być wart miliony. Gdzie tu problem?

"Czy testery inaczej pachną niz prawdziwe perfumy, a jak nei to czym sie roznią??" Jezu ludzie trzymajcie mnie bo sie w pory posikam centralnie! To musi byc prowo jak nic! To tak jak z tego kawału :" Jadą 2 blondynki w tramwaju i jedna sie pyta: - dojade tym tramwajem na wole? -Nie. A druga pyta wtedy: - A ja?" Masakra ludzie. Przecież tester to to samo co perfum tylko w ilości na spróbowanie i korzystane przez wiele osób. To Afryka czy Polska?

Gość jeszcze razzzzzz
nei znam sie na prefumach, na co dzien nie uzywam wystarcza mi mydlo i dezodorant na slub chcialam kupic jakis ladny, ale no mowie sie nie znam i myslalam ze wy mi podpowiecie ktore sa fajne, No na allegro pisze TESTER 50ml - nigdy nie uzywany, nowy no więc sie pytam czym rozni sie taki tester od zwykłych perfum

Moze idz najpierw do perfumerii i powachaj rozne zapachy,zebys wiedziala co mniej wiecej Tobie sie podoba. Niektorzy lubia mocne, slodkie zapachy, inni preferuje cytrusowe a jeszcze inni lekkie kwiatowe. Pozniej jak juz sie przekonasz co Ci najbardziej odpowiada mozesz sobie samowic tester z allegro. A jak sie nazywaja te perfumy, ktore znalazlac na allegro ?

Gość pierre cardin