Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonanogamrowki

Uczycie się już na poprawki?

Polecane posty

Gość czerwonanogamrowki

Ktoś zaczął? :p

Gość kajaak
jeszcze nieeeeeeeeeee

Gość e tam jeszcze nie
Jeszcze nie :) a mam z matmy

Gość czerwonanogamrowki
Nieważne z czego, ważne że mam! :(

zdasz, będę trzymała kciuki:) Ja nigdy nie miałam, nie wiem jak to jest, ale przede mną jeszcze 2 lata więc może dostąpię tego zaszczytu:D Mój chłopak miał w tamtym roku, stresował się...ale zdał:)

Gość e tam jeszcze nie
a slyszal ktos lub praktykowal cos takiego ze na poprawke (pisemna) idzie inna osoba, kolega czy kolezanka :)?

Gość poprawkowa studentka
u nas przy wejsciu sprawdzaja legitymacje i indeksy wiec nie ma sznas ja mam zawsze jakas poprawke:( o zgrozo...mimo ze sie ucze...teraz mam poprawke z pzredmiotu z ktorego kobieta uwalila rowna polowe studentow... jeszcze sie nie ucze poprawka 18 wrzesnia wiec jest czas jeszcze tak sadze...

ja jeszcze nie zaczelam ale od 2 tygodni sie zabieram...a musialabym juz zaczac bo wtedy bedzie tak samo jak w czasie sesji...ze po porstu czasu mi zabraknie na tyle materialu :P

Gość freeeeeee
u mnie takie coś nie przechodziło nigdy :D Na egzaminach przy każdym musiał lezeć indeks, legitymacja, bądź inny dokument ze zdjęciem i w trakcie egzaminu facet sobie chodził i sprawdzał ludzi :)

Gość e tam jeszcze nie
u mnie na "zwyklych" egzaminach tak nie bylo, a jak jest na poprawkach tego nie wiem... kolega jest nawet do mnie podobny ;)

Gość freeeeeeee
No to masz farta :D U mnie jeden facet był tak uperdliwy, że masakra. Zanim jeszcze właśnie wprowadzili te kontrolę, to dwóch chłopaków tak zrobiło z tą zamianą. Facet się skapnął no i chciał go uwalić, ale chłopak szedł w zaparte, że to on był na egzaminie. I co zrobił nasz genialny profesorek? Kartkę z egzaminu i notatki chłopaka oddał do grafologa :D I jeszcze sądzić się z nim chciał, bo oczywiście wydało się, że to nie on był na egzamie :O

Gość sama bez niego
w tym roku na szczescie mnie ta przyjemnosc ominela ale we wczesniejszych latach uczylam sie dzien gora dwa przed poprawka;p

mnie też się przydarzyła poprawka :-o kułam na bardzo ciezki egzamin a poluzowalam z latwiejszym i ten super ciezki zdany a ten latwy nie :-o Ale postanowilam ze zaczne od 15.08 :-D