Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilia0999

Laski które lubicie podpaski?

Polecane posty

Gość aserta
o kurna, faktycznie obrzydliwe te podpaski wielokrotnego użytku, blee

Gość lknjskjnkj
bazienka od tamponów endometriozy nie dostaniesz, w linku który podałam jest to napisane

Gość nie lubie tamponów
ja jak raz załozyłam tampon to dostałam boleści i nawet usiąśc nie potrafiłam :( wiec nie uzywam bo to wieksze katowanie niz podpaska ;\

Podpaski są leprze pod każdym względem od tamponów.

Gość vfgtfgr
a ja jestem w trakcie używam tylko Bella. tylko nie tampony nigdy! ja lubię te grube bo wtedy mam pewność że nic nie wyleci

Gość tarasowa panienka
Ja ostatnio uzywam podasek Beli w fioletowo - zoltym opakowaniu, nie pamietam dokladnie nazwy. Wedlug mnie sa swietne. Podpaska ma wyrzezbione ksztalty kwiatkow i delikatnie pachnie. Dla mnie bomba! Kiedys uzywalam tamponow, ale zaczal bolec mnie brzuch, wiec teraz staram sie uzywac tylko podpasek. No chyba, ze jest jakas wyjatkowa okazja.

Gość oliwka7711
always maja 3 mm i sa okropne, najlepsze sa bella perfrcta green a po domu red maja 2mm

Gość Kasia 15
stosuje bella max ze skrzydelkami moze sa duze ale mnie jeszcze nie zawidly

Gość laurkaaaaaaaaaaaaaaa
always classic sensitive są fajne

Gość laurkaaaaaaaaaaaaaaa
a tamponów też czasem używam najczęściej firmy ob( przez pierwsze dni to nawet tampon i cienka podpaske naraz bo mam okres bardzo obfity). ale na noc nigdy nie wolno zakładać tamponu bo trzeba go zmieniać najrzadziej co 3 h przecież. To nie zbyt higieniczne jak te wszystkie skrzepy w nas kisną bleeeeeeee

Gość kwiatek67
Żadne always , przyczepiają się do tyłka , rozrywają się jeżeli jest się aktywnym np. dużo się biega i chodzi :) Najlepsze są Bella Perfecta Rose . 100 % polecam :) Dobra jest również Naturella :)

Gość jajca jak berety :P
Tylko always inne mnie zawiodly :D Do tej co miala odparzenie kobieto dupsko trzeba myc.Nie wiem ze wam sie podpaski do tylka przyklejaja ja nie mam takich problemow ,a juz ze sie porwie to przesada.Podpaski sie powinno czesciej wymieniac jak 3 razy dziennie.