Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iziurka

okłamywana

Polecane posty

Gość iziurka

hej ... mój chłopak z którym byłam przez 1.5 roku ponad przez cały czas wmawiał mi że rzucił palenie żeby być ze mną (bo taki był warunek).wiedział że jak nie rzuci to nie będziemy razem. nawet nie próbował rzucić tylko palił gdy nie widziałam. i wszystkich znajonych naszych ostrzegł żeby nic nie mówili. teraz się dowiedziałam o tym. co robić??? czemu on mi to robił tyle czasu.???

Gość mala222
zrozum, że to nałóg, i może nie umiał go tak od razu rzucić.. a może mu się po prostu nie chciało ;]

Gość idz dziewczyno w cholere
rzuc go i nie mecz faceta...myslisz ze nalog tak latwo odstawic na bok?

a mnie dziwi, jak mogłaś przez tyle czasu nie wyczuć, że nadal pali? przecież od palaczy jedzie na kilometr :o też bym nie była z palaczem, całowanie się z popielniczką to nie dla mnie... poza tym nie chciałabym być biernym palaczem, nie chciałabym żeby moje dziecko było biernym palaczem, nie chciałabym mieć partnera z brzydką cerą od fajek i impotenta w wieku 40 lat 🖐️ ogólnie palacze nie są w modzie...

Gość iziurka
ale obiecał że rzuci. ze dla mnie to zrobi... itp itd nie zmuszałam. poprostu albo papierosy albo ja. wiedziałam ze to nie łatwe więc miał czas pół roku na to.

Gość ciema
Kochana ile Ty masz latek co? Zadasz od faceta zeby nie palil?! Wymagasz zeby wybieral miedzy toba a papierosami?! TO JEST CHORE!!! Albo sie przystosuj do tego ze byc moze do konca zycia bedziesz calowac sie z facetem ktory smierdzi tytoniem albo znajdz sobie takiego ktory nie pali. I nie wymagaj na pozatku od faceta az tak wiele (czy wiesz co znaczy zucic palenie??!! Szczerze zycze Ci duuuuzo szczescia i wiecej rozumu. Pozdrawiam serdecznie

Gość iziurka
i strasznie to ukrywał. sama się dziwie że nie czułam. ale nie palił długo przed tym jak mieliśmy się spotkać to może dlatego:(

Gość babybabybaby
to fajki powodują impotencję???? myślałam, że wódzia :D

Gość iziurka
eh... właściwie to była taka prośba żeby się starał... ale już nie chodzi o to że palił tylko jak mógł kłamać tyle czasu? to jest straszne!

dlaczego on postąpiła bez sensu? powiedziała na początku związku, że z palącym nie będzie to mógł powiedzieć, że palenia nie rzuci i heja 🖐️ a nie palić po kątach i kłamać cały czas... z niego jest straszny dzieciak i niepoważny człowiek... ja nie mam nałogów, ale gdybym miała to nikogo bym nie oszukiwała półtora roku, bo to debilne zachowanie...

łooohhh no to zerwij z nim , jak taki był warunek . Czy Ty nie masz większych problemow ,zapewne, piętnastolatko?

Gość iziurka
oj odrazu 15-latko. tu chodzi o szczerość... no właśnie mógł powiedzieć że nie rzuci. bo ja tylko prosiłam. i liczyć na to ze będe z nim mimo to a nie kłamac tak prosto w oczy. przecież w związku to chyba najważniejsze jest zaufanie i szczerość

Dziecko wiesz jakie ludzie maja problemy? jak Ci sie nie widzi to zerwij i sobie znajdz nie palacego. Widocznie jestes tak zaborcza i nietolerancyjna , ze innego wyjscia nie widzial. Jak nie chcesz byc z palaczem to chyba wyjscie jest jedno????