Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrakrk

dziecko w drodze?

Polecane posty

Gość afrakrk

Witam wszystkie forumowiczki i forumowiczów kafeterii. Na wstępie pragnę powiedzieć, że przyjmuje każde słowo krytyki i każde wyzwisko padające pod moim adresem, a jestem przekonana, że owych nie zabraknie. Nie szukam poprzez tą wiadomość pocieszenia, zrozumienia, współczucia ani też pouczenia, bo wiem, że tutaj tego nie znajdę. Jedyne na czym mi teraz zależy to Wasza rada. Poprzez to co się stało uświadomiłam sobie, że jest mi daleko do dojrzałości i odpowiedzialności za swoje czyny. To byłoby na tyle... tak słowem wstępu. Tak, więc... przejdźmy do konkretów. Otóż... w piątek 15 maja , uprawiałam petting z moim partnerem. wydaje mi się ,że nie miał wytrysku , a co napewno w okolicach moich dróg rodnych - ale mógł przenieść znikomą ilość nasienia na palcu. Od tamtego czasu miałam już 2 razy okres. w czwartek - 6 sierpnia powinnam była dostać okresu...ale nie dostałam do dziś dnia (co nigdy wcześniej mi się nie zdażało - miałam co ok 30/31 dni okres) . Urósł mi brzuch , mam zwiększony apetyt , zgagi miewam od bardzo dawna (ok 6 klasy podstawówki) więc mnie to nie dziwi , na sutkach pojawiły mi się takie małe krostki , nie miewam nudności ani wymiotów. Jednakże bardzo się boje ,że jestem w ciąży - tak wiem to głupie ale aktualnie jestem w środku studii i nie chcę sobie zawalić przyszłości. Dziecko chciałabym mieć dopiero za pare lat. z góry dziękuje za pozytywne odpowiedzi. Za wszystkie słowa i porady dziękuje.

Gość a nie ma gina
w całym Twoim wojewodztwie?????????????/ ja tez mialam takie krostki i tez na poczatku nie wymiotowalam niedlugo rodze

Gość afrakrk
na gina mnie aktualnie nie stac. a test moge kupic dopiero jutro , a przez stres chyba umre

Gość nanaluna
Witam mama takie pytanie chłopakowi poleciała sperma na moje majtki i sie pytam czy moge byćw ciązy? zaznaczam jeszcze że to było jakieś 4 tygodnie temu moze 3 i nie miałam dni mokrych przed okresem a okres mam za kilka dni

Gość afrakrk
nie nie mozesz byc w ciazy.

Gość marteczkaaaaaaaaaa
mam podobny porblem otoz okolo 3tygodnie temu - miesiac uprawialam peeting nawzajem sie piscilismy po intymnych miejscach potem on przyblizył tam swojego penisa na jakies kilka minut nastepnie znowu wlozyl mi palce do pochwy jestem niemal pewna ze wytrysku nie było i oczywiscie nie wlozyl mi penisa do pochwy :) strasznie sie boje ze moge byc w ciazy jakies 2 tyg po peetingu dostałam plamienia w nocy kilka dni pozniej okres ale mnie obfity i nie miałam takich bóli nie mam zadnych oznak jesli chodzi o ciaze jedyne co to mi się odbija co myslicie ?

Gość nanaluna
a czy ten śluz to normalne że go nie ma i nie ma tych dni mokrych? zawsze miałam a teraz nic:(

Gość kaskadka
jakich dni mokrych?? wiecie co dziewczynki moze najpierw poczytajcie troche o seksie a potem sie do niego zabierajcie bo to az zal czytac

Gość nanaluna
Oj dni płodnych w których siewydziela dużo tego śluzu

Gość marteczkaaaaaaaaaaa
ktos odpowie na moje pytanie ? :(

Gość nanaluna
dodam że jestem dziewica odpiszcie Nam:(

Gość afrakrk
blona dziewicza nie jest bariera dla plemnikow pare razy do roku w naszym szpitalu dziewice rodza dzieci. marteczkaaaaaaaaaa mozliwe ,ze jestes w ciazy . jutro rano skocz do apteki i zrob test ja jutro tez robie ;) mam nadzieje ,ze wyjdzie negatywny bo jeszcze nie jestem gotowa na dziecko

Gość nanaluna
a co z tym śluzem? zawsze był a teraz go nie ma. Czy to moze być objam ciąży i braku miesiaczki? mam jąza kilkadni dostać

Gość nanaluna
mugłby ktoś odpisać?

Gość nanaluna
halo?

Gość bibelot
marteczka mozesz byc w ciazy. ja tez wpadlam nie uprawiajac sexu a wlasnie taka metoda. w plynie o ktorym wspomnialas sa plemniki zdolne do zaplodnienia.cykle rowniez plataja figle. ja myslalam ze mam dni nieplodne jednak okazalo si einaczej.dzis jestem mama.

Gość afrakrk
a co ze mną??

Gość asiola
mysle ,ze nie jestes w ciazy

Gość Dziecko nie supermen
nie!

Gość nanaluna
a ja czy moge być w ciaży?