Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkusiara

pot na twarzy

Polecane posty

Gość inkusiara

hej dziewczyny mam problem bo strasznie się poce i co najgorsze na twarzy! czy jest na to jakiś sposób? pomóżcie!

Gość mam to samo tylko na gębie
się pocę................HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

------->inkusiara - próbowałaś tego wyciągu bodajże z szałwii i jeszcze czegoś ???? W kapsułkach - pot -stop ? - Nie pamiętam nazwy - DEKO mi ulżyło po tym - napisz czy jesteś zainteresowana to polezę poszukać opakowania .......

Gość inkusiara
no jeśli pomaga to to bardzo CI będe wdzięczna

to nie reklama - jakby co :-P ale naprawdę sprawdziłam na sobie koszt ok.15 zł - Perspi Block 30 kapsułek - klepnij to w google i poczytaj o składzie.Zażywałam 3 x 1 i po tygodniu było lepiej :) Wiec kupiłam następne opakowanie ;)

Gość zj
mi perspi block wcale nie pomogl..:(

Gość odaban pomaga
ja pociłam się tylko na twarzy i miałam wiecznie mokre włosy, nie muszę mówić co przeżywałam, nic mi nie pomagało, w końcu jak trafiłam na odaban, moje przekleństwo ustąpiłp. Na początku stoswałam odaban co wieczór przez tydzień, teraz robię to dwa razy w miesiącu :) spróbuj, szkoda czasu na inne specyfiki

Gość zj
czy ten "odaban" mozna stosowac tez pod pachy?

Gość zj
ok..juz znalazlam o tym na google:)

Gość odaban pomaga
to naprawdę rewelacyjny preparat, na pachy jak najbadziej :)

Gość zj
ja pod pachy stosowalam do tej pory etiaxil...ale..cena wysoka a efekt niski...

Gość zj
u mnie glowa to nie problem ale reszta ciala to tragedia.. nadmierne pocenie to pzreklenstwo..walcze z tym od lat..bez skutku.. polowy ciuchow nie nosze bo moge ubierac tylko te na ktorych najmniej widac plamy potu..

no dobrze ale jak go stosowałas - GDZIE ????? Ja sie nie pocę pod pachami , nie pocą mi sie dłonie !! Ani stopy , TYLKO twarz i skóra głowy - to gdzie mam go użyć ????????? CENA!!!!!!!!!!!! 50 zł ?

Gość odaban omaga
na allegro kupisz taniej, wart jest każdej ceny, preparat jest w atomizerze, więc przed snem suchą skórę głowy popsikaj, lekko wmasuj, a twarz przetrzyj wacikiem nasączonym odabanem.

Dzięki - patrzę na allegro - cholery z cena byle by POMOGŁO bo żyć mi sie nie chce :( Kupuje.

Gość zj
a czy odaban powoduje jakies swedzenie lub pieczenie czy cos takiego?

Gość odaban pomaga
ja też nie mam problemu z poceniem poniżej szyji, a głowa to była tragedia, wiecznie spocona, żaden lekarz mi nie pomógł :P

Gość odaban pomaga
kup, nie pożałujesz odaban nie piecze, ale przez pierwsze noce głowa swędziała mnie dość dokuczliwie, spałam z grzebieniem, którym się drapałam :) w ciągu dnia jak dopadała mnie fala pocenia też czułam takie nieprzyjemne kłucia, po paru dniach to minęło :)

Gość odswiezaczz

Gość wie jeszcze ktoś coś o tym
odabanie?

Gość no i jakie działanie
wypróbował już ktoś?

Odaban jest rewelacyjny Najlepsze jest w nim to że jest w atomizerze i mozna go stosowac na całym ciele ... od głowy po stopy. Jedyne na co trzeba uważac to nalezy go stosowac na sucha skórę i na noc. Mnie pomaga od trzech miesięcy. Jest bardzo wydajny i wart swojej ceny.

Gość odświeżam bo warto wiedzieć

Gość gość
Odkąd pamiętam zawsze ale to zawsze miałam mokra twarz. Czy ciepło czy zimno czy chodziłam czy biegałam . Przy jakimkolwiek stresie od razu kropelki na czole kolo nosa itd . . Kupiłam chyba wszystko co było możliwe . Niedługo mam swoje wesele . Nie chciałam żeby makijaż po godzinie spłynął . . Zamówiłam Odoban. Najlepsza decyzja w życiu. Najlepiej wydane pieniądze. Po nałożeniu na twarz swędzi , ale da się przeżyć , nałożyłam go wczoraj pierwszy raz przed snem. Dziś był najlepszy dzień w moim życiu. Jestem sucha na twarzy mimo że na dworze ponad 30stopni . Kupujcie bo naprawdę warto ;)

Gość gość
Obadan jest rewelacyjny!!!!! Mnie od zawsze pociła się twarz lało się ⚭ dosłownie, wystarczy że weszłam z zimnego do ciepłego pomieszczenia.... Wstydził się okropnie przeszukałem wszystkie możliwe fora i w końcu mam! Koszt około 50zł buteleczka starcza na prawie 10 miesięcy Po nałożeniu na twarz piecze więc lepiej mocno nie wycieraczki tylko przykładać na waciki i szybko spać bo piecze Później 2-3 dni przesadzone lekko skóra ale potem to już miodzio.... Makijaż trzyma się cały dzień i nawet po treningu chodakowskiej wszystko było mokre a twarz suchutenka!!!! Polecam ją w końcu wyłączyłem się z kompleksów