Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana _panna mloda

kurde sama niewiem co robic

Polecane posty

we wrzesniu mój ślub (12wrzesień) 3 tyg temu zlamalam noge (kostke boczną stawu skokowego) tydzien chodzilam bo myslalam ze to kontuzja:O poszlam do lekarza okazalo sie zlamanie wsadzili na 2 tyg w gips we wtorek zdjeli no i masakra:O noga jak spuchnieta tak spuchnieta boli mnie dalej tak samo :( pielegniarka sciągała gips i pytam jej się czy ta noga ma byc jeszcze taka spuchnieta??? Ona mi na to a skąd ja moge wiedziec, teraz to jzu leczenie zakonczone jesli chcesz zeby ci to lekarz zobaczyl to idz po skierowanie:O no tragedia a ja sama niewiem co robic czy poczekac do tego slubu,w dzien slubu nafaszerowac sie lekami noge ponacierac zelami i kupic buty na nizszym obcasie, i dopiero po isc do lekarza czy moze isc w poniedzialek do chirurga i niech sprawdzają to nogę jeszcze raz, jak cos neich wsadzą w gips na dłuzej (3 tyg) i akurat przed slubem tydzien zdejma mi gips.... wrrr sama niewiem co robic ból nie jest nei do wytrzymania jak nic nie robie to nei boli, tyle ze ta opuchlizna(nei duza) jak chodze to czasem nic żadnego dykomfortu nie odczuwam, ale czasem boli mnie i to dość mocno...

Gość beznadziejaaaaa
jestes dziwna. zamiast isc od razu do lekarza to sobie czekalas nie wiem na co. to teraz nie miej do nikogo pretensji o to, ze ci bol nie przechodzi. pewnie zle sie zroslo i beda ci musieli lamac i nastawiac. lec jutro do lekarza i niech sie tym zajma. do 12 wrzesnia jeszcze troche czasu

no jak mi pielegniarka powiedziala ze tak po zdjeciu gipsu zawsze jest jutro nei pojde bo juz nei mam po co wszystkie numerki pozajmowane (jak to zwykle w piąki ludzie ze wsi przyjezdzaja i juz w czwartki rejestrują sie)

Gość no ty...załamana
czujesz sie lepsza od tych ze wsi??? ja chromole...

Gość .../.
a gdzie ona napisała, że czuje się lepsza, kretynko? Myślę, że do września zejdzie Ci opuchlizna z nogi, ale dobrze byłoby sie przejść do chirurga, żeby ją obejrzał (swoją drogą to co najmniej szokujące, że przy zdejmowaniu gipsu nie było lekarza! ;| ) , bo jeśli zrobi się jakiś stan zapalny, czy inne cholerstwo, to dostaniesz jeszcze gorączki i ani ślubu z gipsem nie będzie, ani bez...

nie napisalam ze czuje sie lepsza:O tylko ze tych ludzi bedzie tam gromada i oni juz wszyscy porejestrowani, więc nawet nei mam co isc bo bym sie nei doczekała przez noc mi opuchlizny troche zeszło ale jak teraz pochodze troche to znow zacznie mnie pewnie troche bolec i pojawi sie opuchlizna

idz do lekarza Nie ma co nic z tym nie zrobic albo co gorsza faszerowac sie lekami i tanczyc itp. Przeciez to ma być szczesliwy dzien!

a więc tylkko powiem ze pojechalam do lekarza w obok miescie bo tam jest oddzial ortopedyczny i powiedzieli mi ze musi bolec bo ona sie zrasta, juz sie kostnina wytworzyla ale w dalszym ciągu noga sie zrasta ale gipsu nei bylo sensu juz zakladac:O tak stwierdzil lekarz a więc caly czas sie meczylam, noga juz tak nei boli ale jak dluzej chodze to zaczynam odczuwac dyskomfort:P i puchnie lydka, niewiem jak przetancze te wesele :(