Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliopea31

Dlaczego ten facet chce ze mną dziecko?

Polecane posty

Gość kaliopea31
nie skupiaj się na nicku .. tylko na temacie.. :classic_cool: Czy to pasuje do takiego uporządkowanego faceta?

Gość kaliopea31
hmm no może nie załapałam .. nie zastanawiałam się nad tym ... ale oświeć mnie ... :)

Gość kaliopea31
Nie doczytałam .. możliwe, aczkolwiek problem 13latki nadal jest problemem .. choć to nie tyle problem, co ciekawość..

Gość kaliopea31
Oczywiście, że to nie jest pierwszy facet, który "chce ze mną dziecko", ale innych bym nie analizowała nawet .. bo ani oni na tyle poważni, ani z mojej strony zainteresowania, co mają do powiedzenia. Ten jest inny, bo bardzo zwraca uwagę na słowa. Nie gada głupot i ma wszystko przemyślane.

Gość odpowiedź na pytanie
A jaki jest Twój mąż?

Gość kaliopea31
Hmm a dlaczego pytasz o męża?

Gość kaliopea31
hmm?

Gość kaliopea31
Temat się wyczerpał? :O

no wyczerpał.... bo facet chce cie zwyczajnie bzyknąć a ty drazysz dlaczego? i dlaczego?.....bo facet przez niemal 100% swojego dorosłego zyczia jest płodny i ma za zadanie przedłuzyc gatunek ludzki....i zrobi wszytsko aby te plemniki sie nie zmarnowaly. Prawda prosta jak kilometr drutu w kieszeni. Wyjasniłem ;)

Gość kaliopea31
Już mnie bzykał i nie musiał mieć idei do tego .. zastanawiam się, czy on poważnie o tym dziecku. Swoją drogą jego walka o to bzyknięcie jest też dziwna, bo może mieć wiele kobiet bez wysiłku ..

"bo może mieć wiele kobiet bez wysiłku" i zapewne tak jest, facet majacy 34 lata i kawaler? to coś jest nie haloo z nim. Ale zapytałaś czy powaznie o tym dziecku, tego sie nie dowiemy sama go zapytaj, sypiasz z nim i nie stac cie na taką szczerość?

Gość kaliopea31
Nie sądzę, aby zapładniał wszystko co się rusza. wręcz przeciwnie długo analizuje, zanim nawet przeleci. Jestem jedną z niewielu, wiem to.

Gość kaliopea31
Nie bzyka wszystkiego, co się rusza. bo to nie w jego stylu. Dlaczego kawaler, bo kobieta którą kochał porzuciła go.

Gość kaliopea31
On jest bardzo zamknięty w sobie. Nie ma w zwyczaju odpowiadać wprost, albo odpowie zagadkowo, lub nie odpowie wcale ...

Gość Kaliopea31
Napisał mi właśnie, że chce córkę, tylko chciałby, aby była trochę mniej postrzelona niż mama ... :O