Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak lubie

jakie dania na wesele?

Polecane posty

Gość ja tak lubie

dziewczyny, jakie dania na cieplo bedziecie mialy na swoim weselu?

Gość etve v
1..rosół, kotlet, ziemniaczki pieczone lub z wody, surówka 2..maczugi z kutczaka, frytki/kulki ziemniaczane pieczone 3..schab ze śliwką, ryż w 3 kolorach 4.. forszmak, chleb podpiekany 5..dziczyzna, kasza gryczana 6..czerwony barszczyk z pasztecikiem oczywiscie lody, ciasta itd..

Gość etve v
oczywiscie PLUS pzystawki na zimno - duuuuzo tego....

Gość miimimimirrr
Ja jak pracowałam w kateringu to zawsze było tak: 1. Rosół i mięsa (schabowy, dewolaj, pierś kurczaka na słodko, kotlet ministerski, ziemniaki z wody, 3 surówki, buraczki i marchew gotowana) 2. Kluski śląskie, pieczarki, znów jakieś mięsa do wyboru, kalafior i fasolka. 3. Frytki, szaszłyki i jakieś żeberka pieczone chyba 4. Pierogi, paszteciki, krokiety z barszczykiem czerwonym 5. Barszczyk biały z kiełbasą.

Gość a u nas tak bedzie
1. rosól, cordon bleu, ziemniaki, surówka 2. kulki ziemniaczane, szaszłyki, karkówka pieczona z sosem 3.udziec z szynki na gorąco 4. barszcz czerwony i paszteciki i coś czego nie pamietam:) do tego dużo zimnych przystawek np: rolada z boczku, kaczka faszerowana, galantyna, łosoś w porach, sandacz z krewetkami, pstrąg, surówki, salatki, tatar. itd :) przyjecie na 40 osob.