Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwazny tadeusz .......

DO BAZIENKI .................

Polecane posty

Czy ty wiesz że za to że ktoś tutaj wkleja te fotki, możesz dostać spore odszkodowanie. Zachowaj te topicu i uderzaj na policję z tym.

Gość taaa jasneee
wklejajac swoje foty do neta sama wyrazila tym samym zgode na ich rozpowszechnianie ;)

Gość tak z bandytyzmem trzeba
skończyć.Gdzie tutaj jest cenzura.

Gość taaa jasneee
co innego gdyby ktos wrzucil sam do neta jej foty np. nagie lub uwlaczajace jej godnosci. a tak to sama je wrzucila do sieci wiec musiala sie z tym liczyc

bzdury gadasz! Ona wkleiła je na n-k to nie zaczy że ktoś może sobie je wziąć i wklejać gdzie chce. Robiąc topic i zapytaniem "czy jestem ładna?" teoretycznie poszywa się pod taka osobę. To jest dokładnie taka sama sytuacja jak z fałszywym profilem na n-k jakiegoś kolesia. N-K musi teraz płacić mu odszkodowanie.

Gość taaa jasneee
nie chce nic mowic, ale ona sama narobila sobie tego gnoju wysylajac swoja fote komus z kafe i ta osoba to tu wkleila. poza tym pewnie kiedys ta fota byla w jej stopce :)

Gość taaa jasneee
nie znasz sie kolego :O niewazne na jaki portal wkleila swoje zdjecia. są one w internecie i są ogolnodostepne, sama wydala na to zgode wstawiajac je do netu. tyle 🖐️:)

Gość
dzieki Tadeuszu :) w sumie to malo mnie obchozi co o moim wygladzie mysla ludzie, wiem jestem niefotogeniczna i juz, bywa ale w sumie masz racje- wysylajac je na nk zgodzilam sie na to by byly TAM a nie gdziekolwiek indziej i zeby sobe ktoa jaja robil tudziez wykorzystywal do wlasnych celow... wiecie jest jeszcze opcja skomentuj profil czy cos ;p ale dzieki jak przegna to oczywiscie 997 i nawet proxy nie pomoze :)

Gość
taaa jasne - i co nawet jakby umiescili to na portalu erotycznym to mieliby prawo? to tak nie dziala, w realu jesli ktos robi mi fotki to o kazde zamieszczenie gdziekolwiek musialby miec pozwolenie, w necie to dziala tak samo, to sie jakos ladnie nazywalo nawet naduzywanie wizerunku czy jakos tak ;)

Gość
czesc Brzydulko 🌼 a nic jakas fotka lata po necie ;p w sumie myslalam ze beda bardziej kreatywni, doprawia jakies genitalia czy cos ( wtedy to JEST karalne dziubki ;p )

Gość bazienka to ty słuchasz
wkoncu ostrej metalowej muzyki czy nie ?

Gość gówwno prawda
czytałam ostatnio artykuł w gazecie o facecie który wygrał z nk. Ktos sie pod niego podszył,wziął jego zdjęcia i obrażał innych użytkowników. Facet sie wkurwił podał sprawę do sądu i dostał w peezdu kasy. Moim zdaniem trzeba coś zrobić z naszymi milusińskimi,bo robi sie z kafe szajbo.Nie wolno rozprowadzać czyich zdjec bez zgody właściciela. kpw?

Gość bazienka a czemu
usunelas to ladne zdjecie z nk? :D:D:D

Gość a moim zdaniem to nawet
chyba nie warto zawracac sobie tym glowy, a temu komus zaraz sie znudzi. pewnie juz sie wystraszyl tego tematu :P

Gość
zalezy co uwazasz za ostry metal , behemota nie slucham, ale np. soad, metallica i power metal typu blind guardian, iron maiden, hammerfall czemu nie

Gość tre peniorem o fote brzyduli30

Gość
w sumie to z ta ladnoscia kwestia jak mi sie wstanie- albo jest "ten dzien" kiedy podoba mi sie odbicie w lustrze, albo nie jestem niefotogeniczna to zdjecia bylo znosne, wsadzilam je tam bo na tamten moment potrzebowalam zdjecia "z twarza" zeby mnie znajomi poznali (w awatarze mialam z oczkiem) pare dni temu kumpela zrobila mi ladniejsze ( artystyczne takie) wiec wymienilam mozecie sobe zobaczyc wlaczajac prof na nk, szukajcie a znajdziecie;p a tamto moge przywrocic skoro zyskalam tylu fanow ;p dzieki niemu

Gość ty jesteś bazienka
ładna.

Gość ty jesteś bazienka
spoko :D Jakbym był z 10 lat młodszy i wolny bym się za tobą obejrzał. Plus za muzykę.

bazienka a co to jest za zespół dokładnie nie wiem ale ty będziesz wiedziała CoL czy ColD to jakis skrót czy co

Gość
coldplay znam natomiast cold/col niekoniecznie... ewentualnie kojarzy mi sie jeszcze tool, ale to moje pokretne drogi myslowe ;p

dobra dzięki

Gość
ewentualnie COF czyli cradle of filth

" bazienka (po_prostu_ja@go2.pl) dzieki Tadeuszu w sumie to malo mnie obchozi co o moim wygladzie mysla ludzie, wiem jestem niefotogeniczna i juz, bywa ale w sumie masz racje- wysylajac je na nk zgodzilam sie na to by byly TAM a nie gdziekolwiek indziej i zeby sobe ktoa jaja robil tudziez wykorzystywal do wlasnych celow... wiecie jest jeszcze opcja skomentuj profil czy cos ;p ale dzieki jak przegna to oczywiscie 997 i nawet proxy nie pomoze " Przeceniasz siebie:P.Gdybym chciał komuś dowalić i zaczął to robić to nawet FBI,CIA,STASI,KGB,UOP razem wzięte by mnie nie wytropiły:P.