Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziomcio1234

Prosze o pomoc nie wiem czy wyznac juz milosc

Polecane posty

Gość Ziomcio1234

Witam was mam wielki dylemat no wiec juz mowie 1 lipca poznalem pewna dziewczyne miala na imie IZA odrazu nam sie fajnie gadalo wiecie o co chodzi najpierw gg pozniej spotkania / i mam takie pytanie znam sie juz z nia dokladnie 44 dni :)) i poczulem cos w sercu ze to ta pierwszza moja piekna milosc :) poprostu nie moge o niej nie myslec caly czas gadam o niej itp chcial bym sie was poradzic czy np jak znam sie juz z nia dokladnie 44 dni a jutro sie mam z nia spotkac czy wyznac jej to co do niej czuje :) aaa wiem dobrze ze ona czuje to samo do mnie np mowi mi ze mnie juz nikomu nie odda ze jestem jej aniolkiem , ze mnie bardzo bardzo bardzo bardzo "lubi" itp Chodzi o to czy jej to wyznac juz czy czekac z tym dalej :) Prosze pomzcie mi jutro sie z nia spotykam i nie wiem co robic prosze :)z gory wszystkim dziekuje za odpowiedz i pomoc :)

Gość cholinera
to co czujesz dziecko to napewno nie miłość tylko zauroczenie i basta. Nie rób z siebie durnia!!!!!!!!!

"chcial bym sie was poradzic czy np jak znam sie juz z nia dokladnie 44 dni a jutro sie mam z nia spotkac czy wyznac jej to co do niej czuje " najpierw naucz się pisać :D poza tym ten text z 44 dniami to mnie rozwalił.. :D może poczekaj, jak będzie 50 :D ile masz lat, 15 ?:P

Gość evalimia
ale superr masz:)) gratuluję:) myślę, że możesz jej to wyznać

Gość Ziomcio123
ale czmeu nie rozumiem ??? musze ja jeszcze wiecej poznac czy co ??? ja juz ja znam dobrze i mysle ze moze mozna by bylo sprobowac ???

Gość cholinera
no właśnie nie rozumiesz.

Synu, skoro czujesz to mów :D przecież jeśli kochasz to nie ważne jest, ile czasu minęło odkąd się znacie.. to jakaś reguła..? że po 44 można, a po 30 nie ? :D :D :D w ogóle to szybko mówisz o miłości :P ale śmiem wątpić, że masz więcej niż 15 lat:P ale.. cuda się zdarzają :P

Gość Ziomcio123
teraz sie spytalem na gg co robi ona odpisala a ja pisze z moim kochanym skarbem i układam ubrania :*:*:*:* 20:51:15 a ty cio robisz ?:*:*::*:*:* mam 17 lat i poprostu spotykamy sie od dluzszego czasu i czuje ze mi bardzo na niej zalezy a jej na mnie :) i chcial bym jej to wyznac tylko ten cholinera pisze ze lepiej nie ?? hmm

Gość cholinera
a wyznaj jej miłość. Po prostu jak po kolejnych 44 dniach Ci przejdzie to co powiesz? KOchanie od tak przestałem Cie kochać?

Chyba sam decydujesz o swoich uczuciach i o tym, komu je wyznajesz.. kochasz ją. a jak Ci cholerina napisze : nie wyznawaj, a kant : wyznawaj.. to co zrobisz..? sam podejmij taką decyzję.

Gość Ziomcio123
wiem wiem jutro sie spotykamy w cichym spokojnym miejscu i powiem jej to bo poprostu nie ma takiej drugiej :):*::*:**:*:*::*:*:*:*::*:*::*:*:*::*:*:*::*:*:*:

Gość kakamaja
A ja myślę, że niekoniecznie trzeba mówić o uczuciach. Dla dziewczyny istotne jest, że ją doceniasz, podziwiasz, jesteś miły, uprzejmy, kulturalny...To są gesty świadczące o tym, ze jest wyjątkowa - i wierz mi, ona to doceni :)