Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marteczkaaaaaa

I CO TERAZ ROBIĆ ??!!!!

Polecane posty

Gość Co ty w ogóle opowiadasz
NAjpierw piszesz że jesteś tu po raz pierwszy a potem jak ktoś podważa Twoje słowa to zaczynasz się mieszać i zmieniać bajkę... Twierdzisz ze te wpisy były innych dziewczyn???? No to ja wklejam jeden z który skopiowałam z powyższych linków: moze ja troche nie na temat.... ale widze ze są tu doswiadczone osoby a wiec mam pytanie okolo 3 tyg temu uprawialam z chlopakiem petting : on dotykał mnie w miejscach intymnych a ja jego trwało to jakis czas potem on zaczal dotkac mnie swoi penisem w okolicach intymnych ale nie za dluzo bo zaraz sie odsunelam po czym on znowu wlozyl mi palce do podchwy nie doszlo do stosunku ani do wytrysku jedynie wydzielil sie ten plyn no i jak takze bylam mokra po 2 tyg mialam lekkie plamienie kilka dni pozniej dostalam juz okres oczywiscie w terminie jednak jest on mniej obfity niz zawsze i bole nie sa az tak duze ..... pytanie CZY MOGE BYC W CIAZY ? wiele juz czytalam na forach i dlatego schizuje podbno w tym plynie sa juz plemniki niby są w czescie uposledzone i nie zdolne do zaplodnienia ale wiele osob pisze ze mozna zajsc przez to w ciaze PROSZĘ O ODPOWIEDZ ! aha nie mam w sumie zadnychh objawów nie bola mnie piersi ani plecy nie mam mdlosci tylko mi się czasem odbija i boli mnie podbrzusze ale to raczej normlane podczas okresu PROSZE O ODPOWIEDZ ! Normalnie się chyba z tą dziewczyną telepatycznie porozumiewałaś:-) Jak macie takie same problemy to może się powinnyście spotkać i pogadać... Poza tym pełno też tych tekstów na Antykoncepcji. Opamietaj się kobieto. NAWET JAK TO CO PISZESZ TO PRAWDA TO POWTÓRZE JESZCZE RAZ - NIE JESTEŚ W CIĄŻY I PRZESTAŃ ŚWIROWAĆ. PS. OSPOWIEDZI NA SWÓJ PROBLEM MIAŁAŚ PEŁNO NA RÓZNYCH FORACH A JAK CI SIĘ ONE NIE PODOBAJA I UWAŻASZ ŻE JESTEŚ W CIĄŻY TO PROPONUJE IŚĆ DO LEKARZA. MOŻE ON CIĘ OŚWIECI.

Gość bibelot
marteczka mozesz byc w ciazy. ja tez wpadlam nie uprawiajac sexu a wlasnie taka metoda. w plynie o ktorym wspomnialas sa plemniki zdolne do zaplodnienia.cykle rowniez plataja figle. ja myslalam ze mam dni nieplodne jednak okazalo si einaczej.dzis jestem mama.

Gość marteczkaaaaa
dlaczego jest podobny ? bo czytałam go z 50 razy kiedy szukałam odpowiedzi i fakt mam podobny broblem i to bardzo ale nie jestem zadną mychą czy wisienką czy kim tam jeszcze sugerujesz wszytsko jest ok kiedy czytam takie odpowiedzi gorzej kiedy znajde inną i wtedy znow mysle o najgorszym.

Gość bibelot
no to ci mowie marteczka ze mozesz byc w ciazy bo ja mialam tak samo.wszystko jest mozliwe p.s mysle jednak ze te wszystkie posty piszesz ty!

Gość marteczkaaaaaaa
marteczka mozesz byc w ciazy. ja tez wpadlam nie uprawiajac sexu a wlasnie taka metoda. w plynie o ktorym wspomnialas sa plemniki zdolne do zaplodnienia.cykle rowniez plataja figle. ja myslalam ze mam dni nieplodne jednak okazalo si einaczej.dzis jestem mama. i mam sie nie bać ? :(

Gość kaskadka
boze laska ty naprawde albo taka glupia jestes albo nie wiem co. KURWA NIE JETES W CIAZY mam ci to przeliterowac czy co??

Gość marteczkaaaaaaaaaaa
bibelot mozesz myslec co chcesz bo mnie nie obchdza posty innych chcialam tu porad a nie wywodow

Gość bibelot
sorry dziewczyno ale napisalam to specjalnie bo sadzac po twoich wypowiedziach na tych forum jak rowniez na antykoncepcji chcialas ewidentnie odczytac taka wlasnie wypowiedz. no to masz!!!! USWIADOM SOBIE ZE NIE JESTES W CIAZY I NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI ABYS BYLA!!!!!!!!! I NIE KLAM ZE TO NIE TY ZASMIECASZ PRAIWE KAZDY WATEK BO NIE JEST MOZLIWE ABY DWIE NIEZNAJACE SIE OSOBY PISALY IDENTYCZNIE!!!!!

Gość To pewnie też nie Twoje
mam pytanie dostałam na nie wiele odpowiedzi i licze ze teraz dostane takie ktore juz mnie w tym upenią otóż 3 tyg temu uprawialam z moim chlopakiem petting ja dotykałam go w intymnych miejsach on mnie równiez . trwalo to pewną chwile potem od zaczal dotykac mnie penisem w miejscu intymnym ale zaraz sie odesunelam po czym znow wlozyl mi palce do pochwy nie doszlo do wytrysku ani nie wlozyl mi czlonka do pochwy moje pytanie CZY MOGE BYC W CIĄŻY???!!! oboje bylismy mokrzy czytalam o tym plynie jedni mowią ze przez niego mozna zajsc w ciaze inni nie . zawiera on plemniki ale niby nie zdolne do zapoldnienia wiec jak to jest ? dodam ze jakies 2 tygodnie po pettingu dostalam plamienia nocą kilka dni pozniej okres ale nie jets obfity jak zawsze i nie mam az takich bóli i to mnie niepokoi objawow ciazowych nie mam nie bola mnie piersi ani plecy tylko od czasu do czasu mi sie odbija prosze o odpowiedzi

Gość marteczkaaaaaaa
czytałam to wczesniej :)

Gość bibelot
dziwna jestes. ile razy trzeba ci powtorzyc ze nie jestes w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyno nie jesteś w ciąży!!!! Nie dziw się że budzisz agresję bo ile można ci powtarzać!!!! Nie ma takiej możliwośći żebyś była w ciąży!!!! Dostałaś okres. nic ci nie dolega a zajście w ciążę od pettingu to rzadkość... prawie że cud. Nie wiem ile masz lat i jaka jest Twoja świadomość i edukacja seksualna ale jeżeli aż tak się boisz to zrób test z krwi. Na tym etapie powinien ci już wykazać z 5-6 tydzień ciąży. Albo może zacznij od takiego z moczu... Albo idź do lekarza... Bo jak nam nie wierzysz to co my ci więcej możemy powiedzieć.