Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaappap

chyba nie ejstem normalna

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaappap

lat 26, nie wchodze w glebsze relacje, kilka razy sie przejechalam, kolezanki tylko z pracy po40stce, znajomych facetow 0, nie ma z kim wyjsc na soczek, doswiadczen damsko-meskich 0%, nie dbalam o siebie, nawet nikt na mnie nie spojrzal, usmiechnal sie, w dziecinstwie pzremoc psychiczna w domu

Gość appppppppppppaap
help :(

Gość aaaaaaaaaaaaaaappapap
np? obgryzam paznokcie, ubieram sie w miare, ale jak zaloze szpilki to jest git , ale sa niewygodne

hej nie zalamuj sie. obejzyj sobie jak dobrze wygladam nago kup cosmopolitan i zcznij zyc! na poczatek kup sobie super bielizne i buty na niebotycznych obcasach. od razu poczujesz sie lepiej.

Gość appapap
nie mam tego programu cialo fatalne, tzn brzuch, nogi sam cellulit, zero ruchu, bo z kim? :( w ogole dółłłł

Gość xl
ja waze 76 kilo mam brzuch i grubie girska. nosze czerwone okulary a faceci i tak sie za mna ogladaja... dziwne co?? a wiesz dlaczego? bo zaakceptowalam sama siebie. ubieram sie tak zeby wyeksponowac to co warto( czyli cycki) a chowam to co nieatrakcyjne(nogi brzuch i dupsko) do tego szpile fajna fryzurka i makijaz i jestes jak nowo narodzona. a jak nie masz programu jak dobrze wygladac nago to znajdz go w necie:) :) trzym sie

Gość aaaaauuuuuuuuuuuuuuuuutttorkkk
nie mam samozaparcia, sily, odwagi, wsparcia innych

Gość _Baglady_
Dziewczyny mają racje! znam to z autopsji, jesli sama sie za siebie nie wezmiesz , nie zaczniesz siebie akceptowac i dbac o siebie to zycie bedzie bólem i katorgą!~znam to z autopsji. bierz sie do roboty zamiast marudzic

Gość aaaaaaaaautorrrrrrrrrrrrrrkkkk
mam juz troche lat :(

Gość xl
a ile masz lat? bo ja 28 hihihi :)