Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandrax1

chce wrobic faceta

Polecane posty

Gość aleksandrax1
własnie sie odezwały matki polki ktore nie maja co włożyc do gara hahahaaaaaaaa nawat te wasze sławne aktorki itp planuja z kim sie puscic i zrobic dziecko 400 zł to dostaje od niego za jeden pocałunek :d

Gość ale jak nie wyjdzie
ale ja nie jestem matka polka tylko jakby twoja matka puscila sie z facetem i mialaby ciebie bo jej dobrodziejstwo zalatwisze ? ciekawe teraz bys siedziala na kafe i pisala moja mama to lajdaczka :D wiesz co na twoje 30 lat to jestes tak glupia ze dajesz temat jak wrobic hahahaha walnij sie w ten glupi leb , niech twoj ci epierdolnie i zycze bezplodnosci bo dziecko to nie fabryka pieniedzy cipo zasrana bezmozgie yeti balwanie ty jeden , oszolomie :D:D:D a pfuu

Gość aleksandrax1
te twoje zyczenia to zycze zeby sie obruciły do ciebie głupia zakłamana suko

Gość ale jak nie wyjdzie
suko ? chyba mowisz o sobie ty nedzna tania dziwko niech cie jeszcze wypierdoli i niech cie pusci z walizkami ty grochowa malpo ty buraku pasteryzowany

Gość aleksandrax1
sama mnie szmato zaczepiasz i co zakłamana szmato ty i inne jakby miały okazje to by to samo zrobiły

Taaaa.... po Twoich wypowiedziach widać, że jesteś wyedukowana, elokwentna i zapewne pochodzisz z dobrego domu. Myśle ze ten co sra zwitkami 4x100zł jest w Tobie szaleńczo zakochany i już dziurawi szpilką gumy, żeby tylko Cię usidlić. Powodzenia! :)

Gość ale jak nie wyjdzie
to po choja ci dziecko co boisz sie ze cie pusci z torbami ??????:D:D:D:D dupa mam stalego partnera ktory dobrze zarabia , ale nie musze go w dziecko wjebywac bo sama pracuje , ale widac pochodzisz ze wsi. ah idz spac 30 letnia tandeto naogladalas sie duzo hoolywooduuuuu na pudelku :D i nie zapomnij o wiesiolku i o witaminkach hahahahahahahahahha

Gość ale jak nie wyjdzie
satin :D:D

Gość agali
Właśnie widać wykształcenie i poziom autorki tego topiku...Nie rozumiem tylko tego,że skoro jest taka pewna tego co robi to po co zajmuje czas na forum

Gość 1234567....
autorko a ja się pytam gdzie w tym wszystkim jest dziecko hmmmm ?.....traktujesz je jak towar kartę przetargową ...pozbawiasz pełnej rodziny itd.....myślisz że jak facet dowie się że zostanie tatusiem stanie się też kochającym ojcem ?...na jakie życie Ty chcesz skazać swoje własne dziecko które powinno urodzić się z miłości i z miłością powinno być oczekiwane i wychowywane ja nikogo nigdy nie oceniam żyj sobie jak chcesz miej sobie sponsorów niech Ci płacą za usługi ale nie mieszaj w to dziecka

Gość aleksandrax1
no i odezwały sie katoliki które nie maja zycia sexulanego bo pierdola sie tylko dla reprodukcji :D\ debile

Gość agali
już mi szkoda tego dziecka...

Gość alesiek
a na satin25 nie zwracam uwagi i jej komenty bno jest tak popierdolona ze nawet jej facet chcociaz watpie ze takiego ma nie chce ja ruchac a pisze z bykami bo piłam dzis kamikadze i mam w d ortografie

Gość aleksandrax1
jestem facetem i lubie kakao