Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnakatarzyna

Powrót do czerwieni

Polecane posty

Wiem, ze było już zapewne mnóstwo podobnych tematów - wiele z nich przejrzałam, ale nie uzyskałam satysfakcjonującej odpowiedzi. A więc, zaczęło się tak : jeszcze wczoraj miałam piękne, czerwone włosy. Z tym, że widoczne były już odrosty no i kolor na samej górze troszkę się wypłukał - postanowiłam odnowić kolor. Kupiłam więc farbę Loreal Diamond Shine Namiętna, olśniewająca miedź, zwabiona do tego atrakcyjną ceną. Już podczas nakładania mieszanki na włosy wydała mi się ona dość ciemna, ale przeczytałam wcześniej w instrukcji, że może ciemnieć - stwierdziłam, że najwidoczniej tak ma być, poprzednia farba z Loreal też podczas nakładania była dość ciemna. Niestety przy spłukiwaniu stała się tragedia - umyłam, wysuszyłam, okazało się, że włosy są... ciemnobrązowe !! Co prawda z czerwonymi refleksami, ale chciałabym teraz jak najszybciej powrócić do czerwieni - myślałam o farbie Schwarzkopf Brilliance Jaskrawa Czerwień, z rozjaśniaczem, ale nie wiem czy efekt będzie wystarczający... Używałyście tej farby, lub mogłybyście mi coś polecić ? Ja wiem jedno : nigdy więcej przecenionych farb !