Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do pojecia

rozstepy

Polecane posty

Gość nie do pojecia

Wiem, ze gdzies tu byl temat ale ... No wlasnie, mam 25 lat i cale mnostwo rozstepow na brzuchu. fakt, waze ok. 95 kilo przy wzroscie 170 ale problem polega na tym, ze wczesniej tych rozstepow tyle nie bylo. Przez ostatni rok trzymam wage na stalym poziomie, nie tyje i nie chudne, wahania moze w granicach 2-3 kilo przed okresem. I nie wiem skad to sie bierze. ledwo jedne rozjasnieja to pojawiaja sie nastepne. Smaruje mascia cynkowa i nagietkowa, co drugi dzien robie masaz szoorstka rekawica, wmasowuje maslo do ciala, skora jest jedrna ale na brzuchu i tak sie robia rozstepy. Czy moze byc wina tabletek antykoncepcyjnych? czy ktos ma doswiadczanie w usuwaniu rozstepow takim kreme z kwasem glikolowytm? Slyszalam, ze po 1 zabiegum staja sie duzo mniej widoczne, po kilku praktycznie ich nie widac.

Gość może spróbuj kremów
przeciw rozstepom dla kobiet w ciąży nie wiem , jest to bardzo dziwne , że bez zmiany wagi powstają rozstępy

Gość nie do pojecia
No ale ja wlasnie dbam. Codziennie pije minimum 1.5 litra wody, plus 3-4 szklanki herbaty, roznej, czerwonej czy zielonej, czasem czarnej. Do tego zawsze zupa, czasem jakis sok. Napojow gazowanych raczej nie pije, moze zdarzy sie puszka coli na miesiac. Staram sie dobrze odzywiac, masowac i troche schudnac, ciesze sie, ze przynajmniej tyje ale rozstepow robi mi sie wiecej niz gdy w ktorkim czasie utylam z 70 na 90 kilo. Czy to mozliwe, ze jednym z powodow jest niedoczynoosc tarczycy?