Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paskudkaaaa555

Brzydcy ludziem mdzie maja przejebane.Powiedzcie mi dlaczego Bóg pokarał ich??

Polecane posty

Gość gość
gowno prawda znam ludzi ktorzy ze wzgledu na sam wyglad jescze bez powiedzenia jednego zdania od razu sa traktowani jak 5 kategoria czlowieka. Tak brzydkie osoby moga byc lubiane ale nic wiecej zawsze przez wyglad nawet jak sa mile beda traktowane na zasadzie dobrej kolezanki/kolegi ktorzy sa pomocni a juz na blizsza relacje to lepiej miec glupsza/chrzaniaca durnoctwa osobe niz takiego paszczura. Takie jest zycie a nie wasze wyobrazenia.

Gość gość
Mozna poprawic wyglad operacjami i zabiegami med estetyczej. Wiele sie da robic bo np. masz krzywe zeby to mozna je wprostowac albo wyrwac i wstawic ladne i proste implanty, nos mozna zoperowac, oczy tez, usta mozna ostrzyknac kwasem. Takze jak ma sie kase to mozna wiele zmiec w wygladzie, grunt zeby znalezc dobrego lekarza

Gość gość
jak nie jestes piekny piekna to nic niepoprawisz, bo to nie blacharka w samochodzie. Ja akurat sie moge nieco wypowiedziec bo byłem i ładny i brzydki, bycie ładnym - to jak czucie sie bóstwem, blask księżyca, słońce woda itd wszystko odczuwasz jakby cie zasilało, jakby było pokarmem, a jak jestes brzydki to... woda jest zimna, słońce razi, księżyc tylko świeci NIC nie sprawia przyjemności