Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pylek na wietrze

agencja detektywistyczna zdrada?ktoś korzystał??

Polecane posty

Gość pylek na wietrze

czy ktos miał doczynienie?? jaki to koszt??? czy może ktoś mógłby polecic jakąś konkretna?? znalazlam we wrocławiu redigo ktoś słyszał??

Gość csvsv
jesli po to by zdobyc haki na przyszlego ex meza to odradzam,sedziowie czesto odrzucaja dowody tka samo jak wykradane kaktury, rozmowy nagrywane bez wiedzy osoby podsluchiwanej i moga skazac nawet na kare pozbawienia wolnosci za zamach na prywatnosc osoby sledzonej... odradzam, moja sasiadka dostala za tkie chece 5 miseicy w wiezieniu i rok w zawieszeniu...

Gość pylek na wietrze
chcę rozwodu z orzeczeniem o jego winie ,ktoś poradził mi żeby właśnie skorzystać z agencji :-(( to podobnież fachowcy i wiedzą co potrzebne

Gość fwfwsfrewsf
a co ci zrobiul ze chcesz z orzeczeniem? macie dzieci? jaki byl twoj stosunek do niego przez caly okres malzenstwa i jego do ciebie? a takie chwyty typu detektyw czy podsluch moga cie wpedzic w bardzo powazne klopty

Gość pylek na wietrze
zdradził ,teraz chyba znow nowa ofiara zglupiał a ja nie mam juz sily mamy dzieci ,jestem po 30, do niedawna byl fajnym czlowiekiem ,nie wiem co siędzieje z nim nie rozumiem

Gość cvdfxvf
1. macie dzieci wiec zaltw to normalnie a nie piorac brudy 2. zycie est tkaie ze czlowiek sie zakochuje i odkochuje, milosc na zawsz eto bajki, powinien jednak byc na tyle szczery i miec troche klasy by odejsc a potem znalezc kogos innego 3. masz prawo powolac na swiadkow swoja rodzine i znajomych ale nie nakrecaj ich za bardzo bo jak ktos sklamie co sie wyda predzje czy pozniej to bedzie mial przesrane 4. pogadaj z facetem i zapytaj czy kocha pania X, jesli kocha ok zdarza sie i rozstancie sie jak ludzie baz zemst itp, podzielcie wszytko po polowie, zloz sprawe o alimenty i juz... nie ma sensu lac sie w sadzie przeciagac to w nieskonczonosc, dzieci w to wciagac i robic szopki. JEsli juz sie nie kochacie to wezcie normalny rozwod, niech sie wyprowadzi, znajdzie mieszknie i nieograniczaj jego kotaktow z dziecmi, poukladajcie sobie zyce na nowo i dla dobra dzieci zachowajcie klase i nauczcie sie zyc jak kolega i kolezanka to jest najlepsze rozwiaznie, bo potem sa tylko problemy jesli pierze se brudy, dzieci maja pretensje nienawidza jednego albo obydwoje, nikt na koniec nie dostaje tego co chce itp... wiem po sobie pralam brudy, po 18 dzieci odwrocily sie odemnie jak i od meza, bylam glupia nie rozumialam ze czlowiek ma prawo zmienic swoje zycie , zkochac sie, odkochac itp... teraz po latach rozumiem swoje bledy, moj ex chyba tez zrozumial i gdybysmy mogli cofnac czas napewno zlatwilibysmy to jak dorosli odpowiedzilani ludzie a nie napruci jadem i zazdroscia popaprańcy. POMYSL O TYM

Gość GERMANO.PL
koszt ustala się indywidualnie ale nie kończy się to na jednym dniu pracy detektywa, więc musisz się liczyć że uszczuplisz portfel. moja firma zatowarowuje solidną agencję detektywistyczną więc zapraszam na stronę, a może sama spróbujesz udowodnić zdradę dzięki gadżetom z mojej oferty?? http://www.germano.pl

Gość bendek_P
O dobrego detektywa nie jest łatwo. Sam miałem różne przygody z trzema różnymi agencjami. Ostatni raz korzystałem z pomocy biura Detektyw24 ( www.detektyw24.org.pl ) i ich mogę ocenić najwyżej. Szybki i dyskretny kontakt, informacja na bieżąco, śledztwo poprowadzone często w sposób dość ryzykowny. Nie boją się trudniejszych zleceń, to duży plus.