Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swisslady

Kumpel wyciagnal go do klubu go go

Polecane posty

Gość swisslady

Mój facet przyznal mi sie ze kolega wyciągnął go do kluby go-go Ze nawet niewiedzial gdzie idzie bo nie bylo widac ze to klub z golymi laskami (tak jasne) Ze tanczyla tam taka wegierka a ja mowie s kąd wiesz ze węgierka a on na to bo z szefem rozmawiala (no akurat) tylko ze tam gdzie mieszkamy mowią po niemiecku Jestem cieakwe czy tez skorzystali i dlaczego sie nie przyznał?/

Gość bebe be
Nie wierz w to, że nie wiedział gdzie idzie! Być moze kumpel go namówił, ale z pełną świadomością tam poszedł.

Z tego co wiem to panienki z klubu go go tylko tańczą i bardzo trudno namówić je na numerek. Zawsze możesz mu się odpłacić. Pójść z koleżankami na pokaz facetów. Ciekawe jakby on się poczuł :P

Gość swisslady
no nic zlego nie gniewalam sie ale ciekawi mnie jakby inne dziewczyny zareagowaly i po co mi to wo gole powiedzila pochwali sie chial czy wzbudzic zazdrosc ?

Gość ja bym nie darowała...

Ja bym w życiu z chłopakiem nie poszła! Kompletnie nie odpowiada mi perspektywa widoku masy śliniących się do nagich kobiet facetów, wśród których byłby mój ukochany :O