Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawypomysl

RZEZBY LODOWE NA WESELE

Polecane posty

Gość ciekawypomysl

Co myslicie o rzezbie lodowej na wesele? Znalazlam firme, ktora zajmuje sie rzezbieniem w lodzie www.iceevolution.pl Czy niebyloby fajnym pomyslem miec wyrzezbione serce z golabkami albo nasze imiona. A, moze same macie jakis pomysly na taki projekt??

Gość jestemnatak
super pomysl, pomysle o tym :)

Gość jestem zdaniaze
lody-to ty mozesz gosciom pod stolem robic!!!! beda zadowoleni i oczarowani twoja tworcza wena!!!!!

Był taki film, "Nawiedzona narzeczona". Zdaje sie ze tam też bohaterce marzyła sie lodowa rzeźba na wesele, co sie źle skońzyło:-P

Gość mimamia...
ktos sie naoglądał gotowych na wszystko

Gość bronislava
A nie uwazasz, że ten lód sie stopi?

Gość ooooooooooooooo
też wczoraj oglądałam gotowe na wszystko i też od razu mi się ten temat skojarzył z wczorajszym odcinkiem :D A co od rzeźby to ona i tak sie stopi. na początku może i będzie ładnie wyglądała ale jak zacznie się topić to straci urok. poza tym kiedy ją postawić? trzeba jak już goście będą na sali bo inaczej nie wytrzyma i goście zobaczą tylko mokrą plamę i pomyślą, że gdzieś rura pękła. już lepsze fontanny czekoladowe - przynajmniej dzieci mają radochę :)

tak, dzieci pewnie maja radoche, pytanie czy ich rodzice i obsluga maja rownie duza radoche przy probie doczyszczenia wszystkiego z czekolady:D

Gość bronislava
Mam fontannę czekoladowa na swoj domowy użytek i muszę powiedzieć, ze dorośli potrafia sie upaprać - to ja nie chcę wiedziec, jak wyglada sytuacja, jak smarkateria się dorwie. Na pewno bym takiego czegoś na swoim weselu nie postawiła, bo połowa ludzi by miała spieprzony humor z powodu swoich ubrań pomazanych czekoladą przez czyjes bachorki

Gość ooooooooooooooo
byłam na weselu i była tam fontanna czekoladowa i musze powiedzieć, że nie zauważyłam żeby jakieś dzieci były tym umazane. zależy pewnie od wieku dziecka i od rodziców, bo jak puszczą dziecko i ono robi co chce to jasne, że zabrudzi siebie i wszystkich dookoła.

Gość ciekawypomysl
Pewnie, ze sie stopi, to nie ulega watpliwosci. Ale efekt jest super, fajne sie prezentuje. Swietnie np. wygladaja owoce w koszu. Mnie sie podoba

Rzezby, i moze kaczka na zlotym lancuchu??? A za rok-rozwod... I po cholere tak sie kosztowac na takie bzdury??? :)

Gość ciekawypomysl
albo nalewak. z ktorego leci alkohol

Co jeszcze wymyslicie? A czy tu nie chodzi o ceremonie slubu??? Pewnie NIE. Chodzi o jak najwieksza pompe, i wyscig kto ma wiecej bzdur i pierdół na weselu. Hi hi

Gość to lepiej zrób
wesele w ice clubie, tam wszystko jest z lodu; stoły, krzesła, talerze itp. i siedzi się w pomieszczeniu w specjalnych ubraniach... Mnie tam nie podoba się pomysł lodowych rzeźb, jakoś tak dziwnie to wygląda a i kojarzy się nie najlepiej

Gość grazzynka
Proponuję - zamiast fontanny czekoladowej i lodu - coś pomiedzy : fontannę z lodowatą wodką. Goście bedą zachwyceni. Moze być też wersja z browarem

Gość kolejne wiejskie weselicho
sie szykuje i co suknie z kokardkami krysztalkami falbankami i marszczeniami pewnie bedziesz miec??!

Gość gut und motzneeeeee
Proponuję - zamiast fontanny czekoladowej i lodu - coś pomiedzy : fontannę z lodowatą wodką. Goście bedą zachwyceni. :D :D :D :D :D :D

Gość Evyn
Ile złośliwości. Kobieta się zastanawia nad rzeźbami lodowymi, a ludzie się ochoczo biorą za wyzłośliwianie. Że albo komuś loda ma zrobić (ciekawe, czy cham od robienia lodów taki przyjemny wśród swoich znajomych jest) albo że zaraz rozwód będzie. A propos tematu - nie za bardzo wiem jaka jest funkcja takich rzeźb - to ma być tylko ozdoba?

Gość gość
te rzeźby są do lizania