Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikamonikamonika

Jak oczarować innych charakterem? co przyciąga ludzi? Jakie cechy charakteru??

Polecane posty

Gość monikamonikamonika

jak te cechy rozwinąć??

Gość sggd
Mając na imię Monika nie oczarujesz ludzi, każda Monika to kurwa, lafirynda, nieuk i wieśniara - nic tego nie zmieni. Kurwa to charakter, więc charakteru już nie zmienisz

Gość naturalność
tylko i wyłącznie. Ciągłe granie nie wskazanie. Udawanie kogoś kimś się nie jest jest zgubne dla dwóch stron. Każdemu chodzi o szczęście, prawda? Każdy w końcu trafi na swojego:-)

Gość monikamonikamonika
imię nie ma wpływu na charter człowieka. Ok kant w takim razie jak mam być otwarta skoro nie mam o czym opowiadać? Moje życie jest masakryczne nudne i podbojów miłosnych nie mam bo urodą nie grzeszę.... Dystans do siebie czyli umiejętność śmiania sie ze swoich wad? Ale na dłuższą mete moge wyjąć na błazna co wiecej mogą zacząć otwarcie wytykac mi moje wady, bo pomyślą że nie mam nic przeciwko... A z poczuciem humoru trzeba sie urodzić, co jesli sie go nie ma??

Gość monikamonikamonika
jak mam sie nauczyć tego dystansu? Od zxawsze nie byłam ciekawym rozmówcą, co ja mogę mieć do powiedzenia? Nic ! bo w moim życiu nic ciekawego sie nie dzieje...

Gość monikamonikamonika
kant powinnam olać to co inni myślą i robić swoje??

Gość Anq25
Monika Ty ju zmnie irytujesz wiec ni emasz szans zeby kogos oczarowac...jestes nudna, znajdz hobby, ożyj moze nabierzesz wyrazu...

Ktos napisal że człowieka charakter sie nie zmieni,a to nie prawda bo charakter czlowieka krztaltuje sie całe życie!