Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaaaaaaaaaaaa

kupno testu

Polecane posty

Gość misiaaaaaaaaaaaa

bardzo stresuje sie przed kupnem testu... co zrobic w aptece?

Gość kkkkaassiiaaaa
mi zawsze chlopak kupuje ;)

Gość a ile ty masz lat
ze wstydzisz sie test kupowac? Pewnie jestes jakas malolata...Dojrzala kobieta by sie tego nie wstydzila.Wchodzisz do apteki,prosisz o test ciazowy,placisz i wychodzisz...Normalne...Oni maja to na codzien a widok nastolatki kupujacej gumki albo test juz nikogo nie dziwi ;D

nie wstydzisz sie rozkładac nog przed faceten a wstydzisz kupowac test :|

Gość ja też się krępuję
jak kupuję test. A jestem dojrzałą kobietą , która stara się o dziecko 3 lata. Nie wstydzę się samego faktu zakupu testu tylko tego,że kupuję go bardzo często, a mieszkam na wsi gdzie jest jedna apteka, wszyscy wszystkich znają.Tak więc plotki i spekulacje powstają tu bardzo szybko. Jeśli mam możliwość kupienia testu to robię to w mieście. Na wsi w ostateczności.

Gość ja kiedyś
wstydziłam się kupowac podpaski, nie mówiąc już o prezerwatywach, ale to zamierzchłe czasy, wszystkie dzieci z tego wyrastają

Gość gruszkakula
Nie ma się czego wstydzić, ludzie kupują bardziej wstydliwe rzeczy w aptece. Prosisz o test ciążowy, płacisz, z uśmiechem dziękujesz i już. Jeśli mieszkasz w sporym mieście, za 15 minut osoba sprzedająca Ci test w ogóle nie będzie pamiętać Twojej twarzy.

Gość kaattka
jak sie czyta quick vue chodzi mi o te VUE. jaki test polecacie? czy to ,ze go zrobie przy oddawaniu po raz 2 dzisiaj moczu nic nie zmieni????