Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwek......

Czy ośmieszyłem się przed moją niewiastą??

Polecane posty

Gość Sylwek......

mam 20 lat, mam pannę, no i bardzo już chciałem zacząć z nią współżyć, ja golę swoje narzady plciowe, a gdy po dyskotece w koncu dobrałem się do jej majtek, zobaczyłem taaaki busz że ło masakra!!! po prostu kudły nie golone kilka lat... :o no i ni z tego ni z owego powiedziałem na glos przy mojej lasce :"o kurde co za sajgon", dopiero zobaczyłem jej wzrok, po czym stwierdziła że skoro mi się nie podoba, to idzie do domu... ale ja napraswdę dałbym radę uprawiać z nią sex, a ona sie obraziła...tylko o co? że prawde powiedziałem..wypsnęło mi się.... :o po czym ją dogoniłem i chciałem ją uprosić by wróciła... przeprosiłem ją kilka razy... ale nie chciała się zgodzić. Niewiem, co we mnie wstąpiło :o wziąłem ją siłą i ją prawie zgwałciłem...:o a Ona na sam koniec pow. że jjej się taki hardcour podobał... i że byłęm w miarę niezły, ale leppiej by było gdybym się bardziej nauczył operować swoim instrumentem... co o tym sądzicie?? :o

"o kurde jaki sajgon" :D nie no niełzy jesteś.. a lasce sie nie dziwie bo na jej miejscu tez bym zwiała gdzie pieprz rosnie :D jak ci sie jej obrosnieta nie podoba to zaproponuj jej delikatnie aby sobie co nie co wygoliła.. :D

Gość dupppappaskapd
hmm...ciekawa historia ;)

Gość Sylwek......
ale mi się wypsło :P najgorze jest to, że teraz mnie wszystko swędzi po takim sexie w takim buszu!!

Gość Sylwek......
nikt nic mi nie doradzi?

Gość Sylwek......
:D:D:D

Gość ehhhhhhhhh/
Po pierwsze- jak mozna powiedziec tak do kobiety? Kazda kobieta obrazilaby sie za taki slowa. Po drugie- troche szacunku do kobiet. Mlody jestes, wiec jeszcze duzo musisz sie nauczyc (stwierdzam to po Twoich slowach- mam panne, sajgon itd. Po trzecie- skoro ona kochala sie po tym wszystkim i jeszcze rzekla,ze bylo niezle- widac0 dziewoja nie szanuje siebie i mozesz z nia robic wszystko...- jesli o sam sex Ci chodzi to wtrafiles na dobra partie. Pozdrawiam i zycze dojrzalosci do prawdziwych uczuc.