Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna bliźniaczka

Która z Was kafeterianki jest spod znaku Bliźniąt?

Polecane posty

Gość Piękna bliźniaczka

Ja jestem i uważam,że to przecudowny znak :) Kobieta -bliźniak,to najlepsza partnerka.Nigdy się Im nie znudzi!!!

Mam zupelnie inne zdanie. Bliźniaki są najgorsze. Nieodpowiedzialne i irytujace.

Gość Piękna bliźniaczka
I tu się mylisz!Ja jestem bardzo odpowiedzialna!Aż za bardzo! Irytująca?Dla kogo?Dla zazdrosnych,zgorzkniałych kobiet?

Gość Tak jak ty VB

Piękna Bliźniaczka- zgadzam się, Też jestem spod bliźniąt a nieodpowiedzialność to ostatnia rzecz jaką można mi zarzucić. I faktycznie nie można się ze mną nudzić.

I może się nie spóźniacie na spotkania i nie kręcicie?

Piękna Bliźniaczka- zgadzam się, Też jestem spod bliźniąt a nieodpowiedzialność to ostatnia rzecz jaką można mi zarzucić. I faktycznie nie można się ze mną nudzić.

Gość to ja wam powiem
tez blizniaczka.moze mamy podwojna osobowosc,ale to wlasnie jara facetow ;p

ja jestem. Ale w dupie mam to gadanie, jaki to nie jest ktos, kto sie urodzil w danym miesiaciu.. Litości! Data urodzenia nie ma nic do rzeczy.. Nasz charakter jest kształtowany przez inne czynniki :o

Gość Piękna bliźniaczka
Mam bzika na punkcie punktualności!I zawsze dotrzymuję słowa.

Ja jestem i mam 2 oblicza:D Jedno grzeczne, a drugie nie hihih Dama w dzień, niegrzeczna w nocy.Mężowi się podoba.A do nieodpowiedzialności to mi baardzo daleko

Piękna bliźniaczka Mam bzika na punkcie punktualności!I zawsze dotrzymuję słowa. To musisz być sztywna i nudna :P

Też jestem bliźniaczką, ale nie uważam że to taki rewelacyjny znak :P Przyznajmy szczerze mamy troche wad ;) Też macie dwie osobowości? Pierwsza: kochana, przesympatyczna, czlowiek anioł, i druga: zawistna, wredna, nie do zniesienia baba? :P

Gość wiNnA002
Też jstem blizniaczką ,nie mam problemu w nawiązywaniu kontaktów,lubię towarzystwo i ono lubi mnie:))) Skromne to my nie jesteśmy prawda?

Gość Piekna bliźniaczka
DearMissJC Ale nie mów mi,że nie czytałaś nigdy charakterystyki swego znaku?Wszystko nie,ale część się zgadza ;)

No fakt, punktualność nie jest moją najmocniejszą stroną. Ale nigdy nie kłamię ani nie kręcę bo po prostu nie potrafię Zawsze jestem szczera, czasem nawet za bardzo.

Mamy dwie osobowości, owszem. Ale to dlatego, że jesteśmy kobietami :P Każda ma pokrętną logikę i jest wyrachowana, w mniejszym czy większym stopniu.. :P

Gość Tak jak ty VB

W sumie to właśnie takie gadanie, bo charakter kształtuje nasze otoczenie i geny

Gość olka blizniaczka
Ja też jestem z bliźniat i wiele mnie cechuje z charakterystyki -kazdy ma dobre i te gorsze strony.Ja jestem pomocna odpowiedzialna ,przyjaźnie nastawiona do ludu gadulska i spuźniam sie niestety;)

Gość Piekna bliźniaczka
terri,fakt,jesteśmy aniołami i diabłami,ale właśnie to czyni z nas tak pociągający znak ;)

Gość wiNnA002
Terri-zgadzam się potrafie być wredna..ale to tylko w konsp[iracji robię komuś przykrość ale ta osoba nie zawsze o tym wie

Szczerze, to nie przeczytałam w życiu żadnego horoskopu ani charakterystyki :P Oceniam ludzi na podstawie tego, co sama o nich wiem ;) Nie chcę nabierac uprzedzeń, bo przeczytam gdzieś, że mój facet jest pieprzonym lovelasem, bo jego znak zodiaku tak mówi :P

Gość wiNnA002
gadulstwo

Gość Piekna bliźniaczka
VB,a ty bidoczku,spod jakiego znaku? Mam też wad mnóstwo,maruda,złośliwa,nerwowa,gaduła,jak mi się coś przypomni jeszcze to napiszę. Ale też jestem szczera(aż do bólu),wesoła,potrafię śmiać się z siebie,ludzie mnie lubią,jestem pomocna,mozna ze mną konie kraść,tak mówią :)

Ale coś z tymi dwoma obliczami musi być:P A np wszystkie raki które znam są wstydliwe i najczęściej małomówne.Kto wie może te fazy księżyca też coś działają na nas

no, tak, tak. Przynmajmniej ja tak mam, wredna jestem dopiero wtedy, kiedy ktos zajdzie mi za skórę. Piękna bliźniaczka- dokładnie ;) Zawsze potrafimy zaskoczyć, dlatego tak jak juz tu napisano, z nami nie da się nudzic!

Piekna bliźniaczka terri,fakt,jesteśmy aniołami i diabłami,ale właśnie to czyni z nas tak pociągający znak Szkoda, ze przeważnie tylko wy same macie takie zdanie. Poznałem wiele kobiet z pod bliźniąt i wszystkie były beznadziejne. Choć jedna Sylwia z Barbadosu na chwilę mnie omotała :P

Jak to z pod jakiego? Już moja ogłada, elokwencja i wysokie IQ wskazują, iż jestem skorpionem :D A teraz się bójcie :P

"Mam też wad mnóstwo,maruda,złośliwa,nerwowa,gaduła,jak mi się coś przypomni jeszcze to napiszę. Ale też jestem szczera(aż do bólu ),wesoła,potrafię śmiać się z siebie,ludzie mnie lubią,jestem pomocna,mozna ze mną konie kraść,tak mówią " To by się zgadzało ze mną:D Szczególnie te wady hihii A już na pewno gadulstwo.Milion myśli na sekundę