Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna bliźniaczka

Która z Was kafeterianki jest spod znaku Bliźniąt?

Polecane posty

Gość VB a byłeś w tych
pięknych ciemnych okularach jak poznałeś tą z barbadosu?:P:P:P:):D

Gość Piękna bliźniaczka
Ja czytam horoskopy itp,ale traktuję to z przymrużeniem oka. Oczywiście,że charakter kształtuje się nam latami,ale coś w tym jest. terri,no właśnie,potrafię być wredna,ale tylko jak ktoś mi dokuczy,ojjjj,potrafię.

o matko! skorpion, hehe powiem krótko: Nigdy nie potrafiłam sie dogadac ze skorpionami. Jakis taki cięęężki znak dla mnie. Chyba najgorszy

Gość Piekna bliźniaczka
VB,o boshe,skorpion? To mój najgorszy wróg ;p

Gość Piekna bliźniaczka
terri,hihih,zgadzam się ;)

hahaha czyli jednak cos jest z tymi znakami, że skorpion z bliźniaczką sie nie polubią i koniec! :D

Gość VB to taki malutki złoty

Hi hi mam coś o skorpionie.Właśnie weszłam na googlach z ciekawości Wadą skorpiona jest zbyt duża pewność siebie w poczuciu siły i rozumu, a to czasami kosztuje, bo można się przeliczyć. W dążeniu do celu dla Skorpiona nie ma przeszkód ani ograniczeń. Stad też może się czasami zatrzeć granica pomiędzy uczciwością a oszustwem, prawdą a kłamstwem. Wśród Skorpionów jest ogromna ilość ludzi sukcesu, ale też jak podaje statystyka, jest najwięcej genialnych przestępców. Ludźmi głupszymi Skorpion pogardza. Traktuje ich najczęściej z ironią i złośliwością. Żywiołem Skorpiona jest sex. Może to być przyczyną zarówno wielu złamanych serc jak i tragedii małżeńskich. Jeżeli jednak Skorpion uzna, że w imię wyższych korzyści trzeba nad pobudliwością seksualną na jakiś czas zapanować, to na pewno potrafi tego dokonać.

Gość Piękna bliźniaczka
A więc jeszcze dodam,że jestem bardzo zmysłowa,tak twierdzi mój m i nie tylko ;p A w łóżku...mmmm ;)Ale tylko jak mi się chce ;)

VB a byłeś w tych pięknych ciemnych okularach jak poznałeś tą z barbadosu? Myślisz, że to Ty? :D

Piekna bliźniaczka VB,o boshe,skorpion? To mój najgorszy wróg ;p Zjadam bliźniaki na śniadanie. Tak mi lekarz zalecił. Podobno mają dużo białka :classic_cool:

Gość Piękna bliźniaczka
Np,taki opis Osoby spod znaku bliźniąt w szczególny sposób doświadczają dwoistości swojej natury. Bliźnięta należą do trygonu powietrza. Są inteligentne, pomysłowe, pełne inwencji i bardzo komunikatywne. Lubią logiczne myślenie, literaturę i sztukę. Ich planetą opiekuńczą jest Merkury - planeta możliwości, zdolności umysłowych i komunikowania się, dlatego też Bliźnięta są zawsze dobrze poinformowane o wszystkim, ciekawe świata, uwielbiają podróże, ruch i działanie. Niezależnie od wieku pozostają młode duchem. Przeważnie wszechstronnie uzdolnione, mają zdolności adaptacyjne w wielu zawodach, przede wszystkim potrzebują być w ruchu i mieć dostęp do informacji. Często mają dwie prace. Mają dar współdziałania z ludźmi i wpływania na nich. Przeważnie są sangwinikami dlatego też są lubiani i mają wielu przyjaciół. Łatwo adaptują się w nowym otoczeniu. W miłości i związkach fascynują ich przeciwności,są namiętne, pełne pomysłowości i skrajne w zachowaniach. Ich mottem jest komunikacja między ludźmi, ruch, działanie, informacja.

Gość Ładną fotę miałeś w stopce
VB.Ogarnij się Nie te lata.36 lat stuknęło juz?:P:):D

Lusi24 - no wiesz nie musialaś tego pisać. Jestem skromny :P

To własnie te lata. NIe wiesz, że ludzie na starość głupieją? :P

Gość Piękna bliźniaczka
VB,brrrr,ale się boję ;p Niewiele macie ze sobą wspólnego: inne temperamenty, poglądy na życie, oczekiwania i dążenia. Trudno Wam będzie znaleźć porozumienie, musicie być dla siebie bardzo wyrozumiali. Bliźnięta mogą czuć się przytłoczone przez silnego i czasami drapieżnego Skorpiona, Skorpion będzie dążył do podporządkowania sobie Bliźniąt i ograniczenia ich wolności. Bliźnięta będą się buntować i nie pozwolą na pozbawienie ich prawa do swobodengo decydowania o sobie. Bliźnięta - delikatne, towarzyskie rozmowne - mogą spotkać się z zazdrością zaborczego Skorpiona. Może to być "wybuchowy związek".

piekna bliźniaczka, to chyba wszystko zalezy od tego "chcenia". Jeśli chce to w łóżku dam z siebie wszytski i wtedy sexik jest suuuper, orgazm itd.; będę duszą towarzystwa i nakręcała cała imprezę, ale jak mam jakis "lewy", dziwny dzień, to potrafie zaszyc sie w kącie i nic od nikogo nie potrzebować. I jeszcze te nagłe zmiany nastrojów, potrafie śmiac się a za chwile wybuchnąć ze złości, bądź smucic się.

Gość Dziadku idz sobie pospać
VB -mama i dzieci czekają na ciebie:P:D

wszystkie te opisy, to dokładnie JA :) Widzisz zazdrosny sporpionie?:P My się zawsze bedziemy buntować i nie damy się podporządkować!!! :D

Gość Piękna bliźniaczka
Terri,no własnie,zmiany nastrojów,całkiem zapomniałam.. Dziś do mnie lepiej nie podchodzić za blisko ;) VB,36?eee,to nie jest tak źle...niewiele młodsza jestem. Znam niewielu Skorpionów,ale tych co znam,brrrrr.Bbbbbbooooojjjjęęęęę się ;p

Bliźniętą chyba lepiej nie zachodzić za skórę, bo i mogą wybaczyć, ale nigdy nie zapomnieć.Też tak macie? I całe życie lekko sie mścić za krzywdę :P

Moja rodzona siostra jest z pod bliźniąt :D

Oj koziorożce to są nieraz wredne strasznie np moja siostra:D Ja lubię raczki

Chyba trochę przesadzacie z tymi skorpionami, moim zdaniem są w porządku. Za to nie cierpię byków szczególnie facetów. To dopiero wredny znak.