Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna bliźniaczka

Która z Was kafeterianki jest spod znaku Bliźniąt?

Polecane posty

Piękna bliźniaczka Nie no potrafi być wredna ta moja siostra, ale jest tez kochana.Tzn jak juz ze sobą nie mieszkamy, bo wcześniej to się mało nie pozabijałyśmy np o łazienkę :D Mój mąż to rak i mama też Ale i tak bliźnięta górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

lusi24-święta prawda! I nawet po paru latach potrafię wygrzebać tę krzywdę, gdzie winowajca dawno juz o tym zapomnial. Rewelacyjnie dogaduję się ze Strzelcem, Wagą, Lwem ogólnie to wszystko lepsze od rogaczy:P np. barana

Piękna bliźniaczka - Co najwyżej mnie zabawiasz ;)

Lusi24,uf,aż mi ulżyło ;) Wagi są też super,przynajmniej te co znam,z jednym Bykiem,wrrr,mogłabym sie pozabijać,to się unikamy. Lew to moja dziecię,oj,czasami są zgrzyty,ale ogólnie ok. Ok,zmykam już. VB,pa pa,robaczku ;p ;)

terri A no właśnie z tym niezapominaniem krzywd to juz się mój mąż przekonał.Wszystko pamiętam, a on się wkurza hihii tylko nie robię awantur rzecz jasna, ale jaja sobie robię i jestem uszczypliwa, a on się tak fajnie złości.Wrednota jestem :P

no dobra, ja tez jestem blizniaczka.........i lubie sie spozniac......troche.........spektakularne wejscie musi byc :classic_cool: Ale nie wszedzie sie spozniam. W sprawach zawodowych wrecz nie znosze spoznialstwa i swojego i innych :classic_cool: