Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgdffgdr

mozke ktos wie co to moze byc?

Polecane posty

Gość gdgdffgdr

jestem w tej chwili za granica i nie mam jak isc do lekarza od jakichs 2 dni czuje ucisk, to nawet nie bol ale ucisk po prawej stronie w dole plecow, jakos taki ucisk dziwny jak dotykam tego miejsca lub jak czasem leze na plecach, ogoleni moj kregoslup narazony jest na przeciazenia ale to nie jest bol w kregoslupie ale po jego prawej stronie. robiilam badnia niedawno i wszytko bylo ok, mialam podniesione tylko bialko c reaktywne , tak to wszytko inne bylo idelne, nie wiem co to jest, te plecy mi dokuczaja, boje sie ze to moz ebyc cos powaznego, a moze zwykla dyskopatia nie wiem juz sama:/ mam 23 lata

Gość zwykła dyskopatia
:O to żeś dojebała tekst 😭 musisz ćwiczyć gorset mięśniowy żeby mocno trzymał kręgosłup

Gość sfbvfb
nie no wiem ze dyskopatia to steaszny boil i jest bardzo uciazliwa , no ale wole to niz jakis rak nerki czy onne swinstwo... a cwiczyc nie moge ze wzgledy na calkowity zakaz wysilku fizycznego wiec z miesniami cienko jest

Gość ------gd---
może masz coś z nerkami albo wyrostek ale wyrostek to bardziej z przodu

Gość dsfde
nerki chyba tez w porzadku bo robilam wsystkie mzliwe badania krwi i wszytko bylo dobrze oprocz tego bialka c reaktywnego podwyzszonego... ale moze to przez tabletki anty, albo jakies zapalenie albo cos gorszego, nie mam pojecia bo wyniki mi przyszly z kraju juz za granice:/ nic nie wiem i bardzo sie martwie

Gość ------gd---
czasami w samych badaniach może nic nie wyjść a podczas USG wyjdzie że masz nerę powiększoną ...

Gość dfvfb
aha, no to kurcze bede musiala czekac bo kasy brak a do polski dopiero za 3 miesiace:/

Może korzonki przeziębiłaś.Nieraz bolą z jednej strony albo przeciążyłaś plecy

Gość fvdfvbfd
no ogolnie mam problemy bafrdzo powazne z oczami,nie mowge wogole sie meczyc, cwiczyc, nawet zbyt szybko chodzic :/ wiec i waga jest wysoka , mam 183 cm i 102kg, ale nigdy dotad nic mi nie bylo a tu nagle ten ucisk, boje sie, nie wiem czemu, teraz przeczytalam jeszcze ze to bialko c reaktywne podwyzszone jest przy zawalach, nowotworach lub ostrych zapleniach :/ super poprostu, bo je sie ze cos mi jest a do lekarza isc nie moge bo wizyta kosztyuje 150E u specjalisty a to moje 2 tygodnie zycia :/