Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos prosto z pracy

Gdzie jechac z okazji 20-tej rocznicy slubu?

Polecane posty

Gość ktos prosto z pracy

Planujemy Paryz - 6 dni lub Kreta - 7 dni. Prosze podajcie co byscie wybrali z tych dwoch mozliwosci lub wlasne propozycje. Dodam,ze w wielu miejscach juz bylam,stad wyselekcjonowalismy te dwa bo tam jeszcze nas nie bylo ;) Paryz - to bedzie wycieczka meczaca,wiele zwiedzania,biegania,ale jednoczesnie jest to extra miasto a z drugiej strony kusi nas wypoczynek w sloneczku i na piasku,blogie lenistwo,wiec co wybrac ? doradzcie :)

Gość jestem len wiec
na waszym miejscu pojechalabym an mazury, ale jak was nei stac to niech bedzie juz ta kreta

Gość ktos prosto z pracy
zapomnialam dodac,ze wycieczka ma byc we wrzesniu, wiec raczej mazury odpadaja :(

Gość z tego co slyszlaam
to paryz jest raczej nudny i brzydki i mysle ze 6 dni to za duzo na to miasto.... juz wolalabym krete

Gość ja wolałbym do Paryża
bo ja bardzo lubię zwiedzać i obrazy ekspresjonistów można zobaczyć - a na żywo to niesamowite przeżycie :-)

Piszesz, że w wielu miejscach już byłaś, ale pewnie uroku Polski jeszcze nie odkryłaś:). Na Pojezierzu Brodnickim jest miejsce godne polecenia - hotel Głęboczek. Uroku dodaje mu dużo zielonych terenów i jezioro. Osobiście wybierając się tam na pewno skorzystałabym ze Spa, bo z masaży mają tak takie propozycje jak alfasfera, outdoorspa, czy winoterapię. Bardzo chciałabym zażyć takiego relaksu:).

Gość fnksf
kreta ma cudowny urok, polecam miejscowosc rethymnon!! a moze wyspy kanaryjskie? PS. jesli zdecydujecie sie na krete to pamietajcie by udzielili wam miejsce w samolocie z prawej strony a przy ladowaniu bedziecie wiedziec dlaczego:) pozdrawiam