Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 121212121212

Ból w 32 tygodniu!!!!

Polecane posty

Gość 121212121212

Od wczoraj wieczora do dzisiaj rana bolało mnie podbrzusze. Było to ciągnięcie w dól. Jestem w 32 tygodniu i nigdy wcześniej mi sie to nie zdarzyło. Brzuch miałam twardy, nie mogłam sie przekręcić z jednego boku na drugi. Teraz jest wszystko ok. Może wiecie co to może byc i od czego???

Gość 121212121212
???

Gość ja tez tak mialam
i tez jestem w 32 tygodniu to niby normalne macica przygotowuje sie i skorcze musza byc a dzis w nocy o malo nie urodzilam hehe :D:D:D:D:D nie wiem jak Cie to niepokoi to zapytaj polozna albo gina kazda ciaza jest inna

Gość 121212121212
I takie bóle będą sie teraz powtarzać???

Gość kiciunia234
Hej, ja jestem w 36 tygodniu. Od paru tygodni mam chyba to samo. W nocy nie mogę się obrócić na drugi bok, bo boli jak cholera. Takie uczucie ciągnięcia, rozciągania. Ale nie mam pojęcia co to może być...

Gość 121212121212
to nie jest przyjemne tym barzdiej jak moje dziecko jest ułożone pośladkowo i kopie mnie ciągle w dole

Gość 121212121212
kiciunia234 miałam wczoraj podobnie, musiałam leżeć na siedząco ale i tak zbytnio to nie poamgało

Gość ja tez tak mialam
a dzisiaj to juz bylo naparwde zle :D nie wiedzialam co sie ze mna dzieje juz meza chcialam budzic hehe ale to wodocznie wtedy normalne jak sama z tym nie jestem :)

Gość kiciunia234
Widocznie to musi być normalne, tylko nie wiem dlaczego np. jak leżę za dnia to nic mnie nie boli. Te bóle mam tylko w nocy :/ i nawet z łóżka nie mogę się podnieść

Gość ja tez tak mialam
ja tez zauwazylam ze mam to tylko w nocy moze pozycja lezaca jakos na to wplywa bo dlaczego nie jest tak za dnia? ale dobrze ze tez tak macie bo ja juz schizuje :D

Gość 121212121212
oby to tak często nie bolało:-( bo zwariuje. nie dośc że przez ciąze zrobiła mi sie przepuklina i ona mnie wieczorami boli to jeszcze te bóle podbrzusza i brzucha:-( a jak wyglądają skurcze???

Gość kiciunia234
No właśnie, jak wyglądają skurcze?? Bo boję się, że je przegapię... Może to głupie troche, ale tak jest...

Gość 121212121212
tez chciała bym to wiedzieć:-) często wam twardnieje brzuch??? bo mi ostatnio dość często i strasznie sie wykrzywia ale to maluch sie wierci bo mam mało miejsca:-)

Gość ja tez tak mialam
ja rozmumiem ze skorcze to jakby ktos uszczypnal i chwile przytrzymal :D tak to rozmumiem :) brzuch tez twardnieje ale ja ja juz taki twardy kilka miesiecy, lykam magnez i nospe

Gość 121212121212
mi twardnieje brzuch od jakiegoś czasu ale nic nie biore i tra to bardzo krótko, czasami jak ide to mi sie tak zepnie na dłuższy czas ale przechodzi.