Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PITRA

schudłam 8kg !!!

Polecane posty

Gość PITRA

schudłam 8kg na 10dniowej głodówce,nie miałam efektu jojo,robiłam ja rok temu i chciałabym powtorzyc,tyle ze teraz 14 dni. szukam dziewczyny która również podjełaby się tego zadania ,i razem bysmy wspieraly sie na gg ;) a potem może jakies wspolne spotkanie na kawke aby oblać zrzucone kilogramy heh ;) pozdrawiam cieplutko i zapraszam:*

Gość gratuluje..
niestye nie dalam nawet rady 1 dnia 10-dniowej wiec odpadam

Gość Liliiiiii
Helo. Ja wlasnie jestem na diecie 300kcal, zaczelam od diety 800kcal stopniowo zmniejszalam i teraz od poniedzialku chce przeprowadzic glowdowke 10 dniową, to bedzie moja pierwsza glodowka dlatego dlugo przyzyczajalam do niej organizm zeby nie bylo szoku. Takze dołączam sie ale od poiedzialku, bo do niedzieli chce jeszcze byc na 300kcal.

Gość PITRA
o to super ;) ja zaczynam chyba od jutra,no chyba ze zaczekam i zaczniemy razem, ja przez tydzien ograniczałam się do 200-1000kcal roznie to bywalo . ale na głodowce potem nie chce sie jesc wiec jest o wiele latwiej nic na takiej diecie 500kcak. ;) pozdrawiam

Gość kendiii
hej:) tez kiedys przeprowadzalam glodowke efekt byl zniewalajacy ale dlugo to nie trwalo bo zle z niej wyszlam;/ dlatego chcialabym powtorzyc glodowke i prawidlowo z niej wyjsc. planuje zaczac 5-dniowa od niedzieli albo poniedzialku :)

Gość Miszi
przyłaczę się w poniedziałek. Spróbuje bo ostatnia próba to trzy dni.Najgorsze weekendy bo zawsze wychodze na piwko ze znajomymi. No ale pon-pt to w sumie może być 5 dniowa. A może od ndz się uda. pa. mam nadzieje że topik przetrwa do tego czasu.chciałabym zrzucić 9 kg a wy?

Gość PITRA
ja marzę aby zrzucić 9-10 ajjj i chce 14 dni głodować ;) im wiecej nas tym lepiej drogie panie :) :D

Gość kendiii
ja tez planuje od poniedzialku:) 5 dni glodowki a potem jeszcze 5 dni na sokach chcialabym zrzucic gdzies tak 5 kg

Gość rokieta
ja tak samo chce glodowac. waze... ooo bardzo duzo. nawet sama nie wiem, bo waga m isie kilka miesiecy temu popsula, a jak sie wazylam u rodziny to bylo niby 97kg. , ale jakos w to watpie... wiec zaczynam chyba od dzis. dlatego chyba, bo nie wiem czy mi sie uda niczeo nie jesc bedac w gosciach. chce ja stosowac do konca sierpnia( a moze nawet dluzej), czyli to bedie jakos 16-17 dni. mam nadzieje, ze te 10kg zrzuce, chociaz prawde mowiac watpie w to...

Gość PITRA
HEJ ;) moja waga lekko się powiększyła...stres;/kłopoty:( efektu jojo po głodówce nie miałam.;D zaczynam od jutra,bo własnie wróciłam z nad jeziorka :) no to jurtro zaczynamy:) coś dziewczyny uciekły...może ktoś się przyłączy?:( a co wagi, to waze 68kg/169 chce ważyć poniżej 60kg... odzywiam sie dosc zdrowo,tylko zamiast jeść rano to ja jem wieczorem ;/ bo w dzien jestem tak zalatana ze nie mam czasu ;/ ale na szczescie teraz jest juz inaczej,planuje schudnąc poprzez głodówke,odpowiednio z niej wyjsc i odzywiać się zdrowo i rozsądnie:) Pozdrawiam Drogie Panie...:)

Gość PITRA
mam nadzięję że uda mi się...choć wolalabym aby ktoś się przyłączył:*

Gość ijrrvhhuvrhijicjoiroxloe
PITRA jeżeli nie mialas jojo to z czego sie teraz odchudzasz?

Gość PITRA
rok temu na głodówce schudłam 8kg.. odzywialam sie czasem normalnie czasem zdrowo, w maju zginela moja bliska osoba i bardzo przezylam jej smierc,zalamalam sie...i zaczelam obzerać no i przybylo mi tu i owdzie ;/ i chciałabym zrzucić jeszcze z 10kg. choć już nigdy tamtej wagi sprzed ostatniej głodówki nie mialam.bo wtedy wazylam 74kg. :* i efektu jojo nie mialam :)

PITRA, jestem chłopakiem i jeśli Ci to nie przeszkadzamy, możemy wspólnie głodować :) Mam 180cm wzrostu, 17 lat, ważę 69 kg, chciałbym schudnąć do 63 i na stałe utrzymać tą wagę. Ogólnie to spadasz mi z nieba, bo wszedłem na kafe szukać osoby, z którą mógłbym przeprowadzić głodówkę, bo robienie tego w grupie zobowiązuje do wytrwałości. Na takiej zasadzie tydzień temu udało mi się przetrwać bez jedzenia trzy dni. Niestety trzeciego dnia w nocy głód był nie do zniesienia i zjadłem, nie napychając się, jajecznicę bez żadnych dodatków. Od tamtego czasu ciężko mi trzymać się diety, wolę całkowicie zrezygnować z przyjmowania pokarmów. Zaczynam od jutra :)

Chętnie dowiedziałbym się, czy to prawda, że czwartego dnia głodówki nie czuje się głodu. I czy ma się więcej energii? Trzeciego dnia mogłam co najwyżej chodzić po korytarzu, bez mowy o jakichś ćwiczeniach.

Gość PITRA
hej :) ja tez mam 17 lat :D a co do głodówki to nie czułam głodu po 4 dniach,to jest coś "dziwnego" bo zapomina się,że istnieje coś takiego jak jedzenie ;) hehe i ślicznie dziękuję,że będę miala wsparcie... damy radę ;) pozdrawiam cieplutko .

Gość PITRA
PS: a co do energii,to faktycznie podczac głodówki aż chce się ruszać,ćwiczyć...ale z umiarem. Ja 11-dnia pojechalam na wycieczke rowerową 35km zrobiłam i byłam wycieńczona..a przez to żle wyszłam z głodówki.:) no,ale człowiek uczy się na błędach :)

Gość bo nie kapuje...
Delight92 sory ze pytam ale po jaka cholere przy takim wzroscie chcesz wazyc 63kg:/ moj facet ma 187cm i 95kg zywej wagi.. i nie jest umiesnionym packman'em ani otluszczony...jest super...barki, biceps, triceps, ale szyja w normie:D na Twoim miejscu inwestowalabym w troche ruchu- np odpowiedni trening i dieta- no i w efekcie masz figure "bozyszcza tlumow";) no chyba ze tanczysz w balecie...bez urazy, nie moim zamiarem jest Cie obrazic, ale chce sie dowiedziec co w chlopaku siedzi majac wage w normie, a chcacy spasc i sie wychudzic...

a ja mam pytanie, bo rozumie ze nic nie jecie, stałych pokarmow a co z płynami?? tylko woda? moze soki naturalne? na głodowke chyba sie nie zdobede ale chce radykalnie zrzucic kg, wiec chyba sie tu przyłacze bo na innych topikach to sami potepiajacy eksperci zywieniowi;) az sie dziwie ze tylu otyłych w tym kraju

Witam. Dzisiaj nie robiłem głodówki, dopiero co wróciłem z pracy dorywczej. Gdybym nic nie jadł, to bym padł :) Chcę schudnąć, ponieważ nie chce mieć tkanki tłuszczowej, która u mnie o dziwo występuje. Mam dobrą kondycję, robię brzuszki, mam silne bicepsy, pod warstwą tłuszczu na brzuchy czuję mięśnie, które jak naprężę są bardzo twarde. Sądzę, że to one wypychają tkankę tłuszczową do przodu, że pomimo średniej wagi nie mam płaskiego brzucha (no, może jak jestem w pozycji stojącej, to mam). Ogólnie mam duże kompleksy na punkcie swojego wyglądu. Chciałbym mieć ostrzejsze rysy twarzy i sądzę, że zrzucenie paru kilo mi to zapewni. PITRA, a Ty już dziś zaczęłaś?

ja zaczynam od poniedziałku (24.08).Moze ktos sie przylaczy?