Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjcz

uciążliwy cewnik

Polecane posty

Gość sjcz

Witam, Bardzo proszę o rade! 27.07.09r założyli mi cewnik D`J na okres ciąży (jestem w 28tyg), ponieważ miałam zastój w prawej nerce . Tydzień temu byłam na wizycie u ginekologa , powiedział, że zastoju już prawie nie widać, że jest wszystko wporzątku. Tylko jest pewien problem, przez ten czas od tego zabiegu nie wychodze z domu :( nie umiem normalnie funkcjonować.Bardzo mi przeszkadza ten cewnik, podrażnia mi pęcherz i mam cały czas uczucie pełnego pęcherza. Jest to dla mnie naprawdę bardzo uciążliwe. Boję się nawet wyjść do sklepu bo wiem, że zaraz będzie mi się chciało bardzo oddać mocz. Nie wyobrażam sobie jeszcze tych 2,5 m-cy. Dlatego chciałam zdjąć ten cewnik, lecz mam obawy. Co mam robić? Czy jest duże ryzyko,że zastój po zdjęciu cewnika może w szybkim czasie wrócić? Nie chcę już dalej tak cierpieć. Chciałabym cieszyć się tą ciążą, a nie siedzieć w domu przez tyle czasu.Proszę o rade

Gość i ty kobieto tutaj
szukasz odpowiedzi?? chcesz sobie i dziecku zaszkoszić?? takie pytania kieruj do lekarza,ewentualne zasięgnij porady jeszcze innego lekarza??