Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larynaa

chciałam tego a teraz mi wstyd...tak miźle..

Polecane posty

Gość larynaa

napiszę ogólnie...rozmawialiśmy z kolegą baardzo dobrym o seksie...popijaliśmy drinki..przyznałam się ,że mam fantazję ja i kilku facetów.... on wykorzystał moje zwierzenie,mój stan i...po kilku godzinach przyjechało dwóch jego kumpli i robili ze mną co chcieli,pamiętam tylko urywki,bo tak byłam pijana,tak mi wstyd,tych chłopaków nie znam,a do mojego kumpla nie mam odwagi zaadzwonić...

Gość hjhgjhgj
no i i git raz się zyje

to był gwałt zastanow się czy tego nie zglosić pomyś o konsekwencjach - ciaza? choroba? a kumpla to bym raczej skresliła z listy znajomych :O

Gość faktycznie dobry ten kumpel
wykorzystał cie i to że byłaś pod wpływem alko, to był gwałt :o

Gość w to co ona pisze
jakos w to nie wierze;)

Gość larynaa
miałam kilka orgazmów szczególnie podczas podwójnej penetracji :classic_cool:

Gość zaniepokojna pancia
pro 1/10

Gość larynaa
to nie jest prowokacja,ale przypuszczałam,że nikt mi nie uwierzy,nie wysłucha...myslicie,że takie rzeczy się nie zdarzają? na policje nie pójde bo sie wstydze,poza tym niewiele pamietam,może chciałam,może zgadzałam się? pamietam,że raz "ocknęłam " się,bo jeden wsadzał mi całą dłóń w c... nie wiem czy mileli gumik..nie pamietam...zrobie sobie test ale tak mi strasznie z tym...

rozumiem ze jest Ci strasznie :( decyzja czy zglosic to na policję nalezy do Ciebie, rozumiem ze mozesz sie wstydzic, ale absolutnie nie mysl ze to Twoja wina jesli swiadomie nie wyrazilas na to zgody to nawet jesli nie stawialas oporu pod wplywam alkoholu to zostalas wykorzystana nie daj sobie wmowic nic innego jesli jeszcze byc rozmawiala z ktoryms z tym kolesi idz do lekarza, zbadaj się lekarzowi nie musisz przeciez mowic co sie stalo jesli nie chcesz

Gość larynaa
dziekuję za pocieszenie...ja serio nie jestem jakąś dziwką! nawe na imprezach prawie nie piję,bo nie mogę ..dwa kieliszki i jest mi iedobrze...może ktoś mysli że jestem puszczalska ale serio tak nie jest...z pierwszym facetem byłam 4lata,zostawił mnie dla rozwodki 10 lat starszej od niego... najgorsze jest to,że ja nie wiem dokładnie co mi robili,może się smieją ze mnie,może nagrali...wtedy jak psałam,że sie ocknęłam to dlatego,że mnie bolało...może dali mi jakieś prochy?

laryna, oczywiscie ze nie jestes dziwką co innego miec jakies fantazje a co innego w zyciu, fantazjowac mozna o najdziwniejszych rzeczach i nigdy tego nie spelnic...a w kazdtm razie nie w ten sposob to co oni mysla o Tobie to jest nieistotne - ty nie zrobilaś nic złego tylko oni