Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izuśka21

poradżcie

Polecane posty

więc tak zaczte od początku mam 21lat jeszcze nie skończone szkołe skończyłam od września mam w 100% prace ale mieszkam z rodzicami jeszcze ale to niedługo sie zmieni oboe z moim chłopakiem chcieliśmy mieć Dziecko i tak się stało dzisiaj byłam u lekarza i bylo widac maciupki pęcherzyk powietrza i jestem w 5tygodniu ciąży i bardzo sie z tego ciesze. Ale zastanawiam sie czy poczekac z powiedzeniem rodzicom że jestem w ciązy w prawdzie są już dziadkami bo moja strasza siostra ma juz 6letnia córeczkie ale od mojej siostry dowiedzieli sie jak byla w 5miesiacu ciąży. rodzice w niedziele wyjeżdzaja za granice i dopiero wroca w grudniu dzień przed samymi świetami jak lepiej powiedzieć im to teraz czy zaczekać jeszcze z tym??

Gość wypowiedz nieczytelna
stosuj znaki interpunkcyjne

Gość gosianica
jak ktos czytac nie umie to i interpunkcja mu nie pomoze.powiedz zanim wyjada niech wiedza ze beda znowu dziadkami i gratulacje

tak lekarz potwierdził ciąże ale nie dał mi zdjęcia z usg jak mi robił bo poprostu widac tylko pecherzyk powietrza za 2tygodnie mam isc az i wtedy bedzie wiecej widac:) dziejuje za gratulacje