Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

planula

ci starzy ludzie

Polecane posty

strasznie mnie wkurzają czasem...są tacy agresywni ...kłocą się w kolejce i udają że nie wiedzą że idzie w tamtą stroną i podchodzą bez kolejki....czsem obserwuję jak stare baby grzebą w pomidorach w supermarkecie....biorą do ręki oglądają a jak im się nie spodoba to nie odłożą delikatnie tylko ze złością odrzucają sapiąc i gderając, masakra

Gość oludzie ludzie
też kiedyś będziesz stara... :O

Gość *lufka*
Ci mlodzi tez czesto sa wkurzajacy a poza tym i Ty kiedys stara bedziesz. Co za kretynski temat.

wiedziałam że taki będzie pierwszy post , ale kto powiedział że ja taka będę? po prostu stwierdzam że tak jest jak opisałam i mnie to wkurza

Gość *lufka*
Skoro zakladasz takie idiotyczne tematy niczego dobrego soba nie reprezentujesz juz teraz. A co bedzie z Toba pozniej ... strach pomyslec.

A ja się zgadzam z autorką postu. Bardzo często starszym ludziom brakuje ogłady i kultury osobistej. Bardzo często uzurpują sobie prawo do wszystkiego. Bardzo często uważają, że wiek upoważnia ich do chamstwa. Bardzo często są wulgarni i agresywni. Niestety, nie można zwrócić im uwagi, bo od razu słyszy się banialuki typu - ty też będziesz stary. Często śmierdzą i są obleśni. To, że ktoś jest chory i nie trzyma moczu, nie znaczy, że cały tramwaj musi to czuć. Jak ja mam okres, to nie wszyscy dookoła to wiedzą. A te kolejki u lekarza...

Gość maturka4
Oj, dzieci, dzieci... żeby nie ci "starzy" was by na świecie nie było. Więc trochę więcej szacunku i... wyrozumiałości